MEDIA

Survivor All Star Spoiler (4/4): Η μάχη της συνεργασίας – Ποια ομάδα κερδίζει, ποιοι είναι υποψήφιοι

Survivor All Star Spoiler (4/4): Η μάχη της συνεργασίας – Ποια ομάδα κερδίζει, ποιοι είναι υποψήφιοι
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler: Ένα αγώνισμα που απαιτεί συνεργασία μεταξύ των παικτών έρχεται στο ριάλιτι επιβίωσης, με έπαθλο την τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Το κλίμα στη Μπλε ομάδα παραμένει τεταμένο και κανείς δεν ξέρει πως θα καταλήξει η κατάσταση στο Survivor All Star. Τα «μαγειρέματα», οι στρατηγικές και οι ψήφοι πρωταγωνιστούν στις μεταξύ τους συζητήσεις αλλά και τους καυγάδες.

Τρίτο αγώνισμα ασυλίας και η νίκη σε αυτό προϋποθέτει την καλή συνεργασία μεταξύ των παικτών. Ποια ομάδα θα έχει την καλύτερη απόδοση; Κόκκινοι ή Μπλε;

Όταν οι δύο ομάδες θα φτάσουν στο Συμβούλιο του νησιού, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Νικόλας Αγόρου θα προσπαθήσουν να λύσουν τις διαφορές τους.

Το γεγονός ότι οι μπλε «τρώγονται» ξανά μεταξύ τους, βέβαια, έχει εξήγηση. Για ακόμα μια φορά, θα χάσουν στον στίβο μάχης. Σύμφωνα με τις διαρροές για το Survivor All Star, η κόκκινη ομάδα επικρατεί και στην τρίτη ασυλία της εβδομάδας.

Έτσι, οι μπλε θα πάνε πάλι με αναμμένες δάδες στο Συμβούλιο του Νησιού και θα πρέπει να αποφασίσουν για τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Ήδη στον «τάκο» είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ενώ ο Νίκος Μπάρτζης και ο Σπύρος Μαρτίκας προέκυψαν μετά τη δεύτερη ήττα της ομάδας. Σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από τον Άγιο Δομίνικο, η τέταρτη υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι η Ρία Κολοβού.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ανάμεσα στην Κολοβού και την Ελευθερίου θα παιχτεί και η αποχώρηση, με την πρώτη να είναι το φαβορί για πει «αντίο» στο Survivor All Star.