MEDIA

 Survivor All Star: Ο σωσίας του Βασάλου είναι στην Γερμανία και κάνει διαφημίσεις με... μπανάνες

 Survivor All Star: Ο σωσίας του Βασάλου είναι στην Γερμανία και κάνει διαφημίσεις με... μπανάνες

 Survivor All Star: Ο σωσίας του Κωνσταντίνου 

Μια αποκάλυψη έκανε ο youtuber Fipster που όπως όλοι γνωρίζουν είναι ο είναι νούμερο θαυμαστής του Βασάλου και πολύ συχνά κάνει αναρτήσεις στο προφίλ του στο Instagram.

Πριν μερικές ώρες όμως, έκανε μια ανάρτηση που σχολιάστηκε από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Ειδικότερα ο Fipster βρήκε τον σωσία του Βασάλου και ανέβασε τη φωτογραφία του.

«Ο Βασάλος τελικά λέει ψέματα δεν είναι στον Άγιο Δομίνικο», έγραψε αρχικά.

Στη συνέχεια δημοσίευσε φωτογραφία πρωταγωνιστή Γερμανικής διαφήμισης που είναι ίδιος με τον Κωνσταντίνο.

Εν τω μεταξύ στο αποψινό επεισόδιο του «Survivor All» Star φαίνεται πως ανάμεσα στις δύο παίκτριες έχει αναπτυχθεί μία κόντρα που δεν μπορεί να εξηγηθεί από τους άλλους παίκτες. Όλα ξεκινούν από την παρατήρηση της Μελίνας Μεταξά, η οποία αντιδρά για το πώς κοιμούνται Κωνσταντίνος Βασάλος και Σταυρούλα Χρυσαειδή. «Η Μελίνα το έκανε θέμα όλο αυτό; Δηλαδή τι; Της πήρα τον γκόμενο και ζηλεύει;», λέει στην προσωπική της συνέντευξη η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Θα κάτσω εγώ ανάμεσα στη Σταυρούλα και τη Μελίνα, να ξενερώσουν και οι δύο», είναι η χιουμοριστική αντίδραση της Εύης Σαλταφερίδου. Νωρίτερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος εκνευρίζεται με τον Τάκη Καραγκούνια, μετά από ατάκα του για την ερωτική ζωή του. «Να μου πει εσύ αλλάζεις τις γυναίκες σαν τα πουκάμισα. Που ξέρει ο Τάκης τι κάνω εγώ στην προσωπική μου ζωή;» λέει έξαλλος στην κάμερα ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Σχετικές ειδήσεις