MEDIA

Survivor All Star Spoiler (30/4): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το μεγάλο έπαθλο

Survivor All Star Spoiler (30/4): Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα το μεγάλο έπαθλο
ΣΚΑΪ

Survivor All Star Spoiler (30/4): Το πρώτο μεγάλο έπαθλο από τον Ατζούν είναι γεγονός, με ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία για τη νικήτρια ομάδα.

Το Survivor All Star συνεχίζεται και έχει περάσει πλέον σε διαφορετικό στάτους, μετά το πάρτι της ένωσης. Οι δύο ομάδες μένουν πια στην ίδια καλύβα, κάτι που φαίνεται να έχει ευνοήσει τους μπλε, καθώς σαρώνουν τις νίκες απέναντι στους κόκκινους. Μετά την προηγούμενη εβδομάδα, όπου οι μπλε πήραν τρεις νίκες έναντι μόλις μίας των κόκκινων, από το παιχνίδι αποχώρησε η Εύη Σαλταφερίδου ενώ αρχίζουν πλέον και τα μεγάλα έπαθλα από τον Ατζούν Ιλιτζαλί.

Στο επεισόδιο της Κυριακής (30/4), αναμένεται να δούμε το πρώτο αγώνισμα που θα έχει ένα τέτοιο μεγάλο έπαθλο. Αυτό δεν θα είναι άλλο από ένα ταξίδι στη Μεγάλη Βρετανία για τη νικήτρια ομάδα. Σύμφωνα με τα spoilers που ήδη έχουν κυκλοφορήσει από τον Άγιο Δομίνικο, η ομάδα που κερδίζει είναι αυτή των Μαχητών. Έτσι, οι μπλε θα ταξιδέψουν για να απολαύσουν το έπαθλο, γεγονός άλλωστε που ήδη είχε αρχίσει να φαίνεται και στα social media.

Συγκεκριμένα, βίντεο στο Tik Tok έχουν «πιάσει» τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να χορεύει υπό τους ήχους μουσικής από DJ στη Μεγάλη Βρετανία.

Μάλιστα, νωρίτερα είχε διαρρεύσει κι άλλο βίντεο με αντίστοιχα στιγμιότυπα στα οποία διακρίνονται κι άλλοι παίκτες των μπλε όπως ο Ηλίας Μπόγδανος.