MEDIA

Survivor All Star: Ο τραυματισμός ενός παίκτη «παγώνει» τις δύο ομάδες

Survivor All Star: Ο τραυματισμός ενός παίκτη «παγώνει» τις δύο ομάδες

Χαμός στο χθεσινό Συμβούλιο του Survivor All Star με την οικειοθελή αποχώρηση βόμβα του Στέλιου Χανταμπάκη, ο οποίος μετά την υποψηφιότητά του στο πρώτο συμβούλιο κατάλαβε ότι δεν αντέχει άλλο μακριά από την οικογένειά του.

Η αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη προκάλεσε νέες ρωγμές στη σύνθεση της Κόκκινης ομάδας με τις εσωτερικές συγκρούσεις να εντείνονται!

Οι δύο ομάδες μπαίνουν στο στίβο μάχης διεκδικώντας μετά από καιρό το έπαθλο επικοινωνίας. Ένα έπαθλο που κανείς δεν θέλει να χάσει. Ο τραυματισμός ενός παίκτη παγώνει τους Survivors, τι ακριβώς έχει συμβεί;

Ποια ομάδα θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και να γεμίσουν οι παίκτες της χαρά και συγκίνηση;

Στο Συμβούλιο του νησιού ένας παίκτης θα αποχαιρετήσει τον Άγιο Δομίνικο. Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο Νικόλας Αγόρου, ο Γιώργος Κόρομι ή ο Τάκης Καραγκούνιας θα είναι εκείνος που θα αποχωρήσει;

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα από το παιχνίδι

Xθες, οι Διάσημοι, οι οποίοι έχασαν ξανά την ασυλία έπρεπε να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους για αποχώρηση.

Τάκης Καραγκούνιας και Γιώργος Κόρομι ψηφίστηκαν από τους συμπαίκτες τους και έτσι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Νικόλα Αγόρου, συμπληρώνουν την τετράδα.

Το κοινό αποφάσισε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος είναι για 10η φορά υποψήφιος δεν φεύγει αφού το κοινό του συνεχίζει ακάθεκτο να τον στηρίζει. Το ίδιο και τον Τάκη Καραγκούνια. Έτσι μόνο ο Κόρομι με τον Φραουλίτσα βρίσκονται σε επικίνδυνη θέση.

Ο παίκτης που τελικά αποχωρεί από το Survivor All Star είναι ο... Νικόλας Αγόρου!

Σχετικές ειδήσεις

Εύη Σαλταφερίδου: «Η συμπεριφορά του Ηλία με προσβάλλει»

Ο Ατζούν θα ανακοινώσει τεράστιο έπαθλο στο Survivor: Πού θα πάνε και ποιους αγώνες θα δουν (vid)

Survivor all Star - Βασάλος: «Ο Στέλιος Χανταμπάκης είναι διπλωμάτης»