MEDIA

Survivor All Star: Οι παίκτες «στολίζουν» τον Χανταμπάκη μετά την οικειοθελή αποχώρηση του

Survivor All Star: Οι παίκτες «στολίζουν» τον Χανταμπάκη μετά την οικειοθελή αποχώρηση του

Η οικειοθελής αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη από το Survivor All Star έχει δημιουργήσει ερωτηματικά στους υπόλοιπους παίκτες, οι οποίοι αναρωτιούνται ποιοι λόγοι τον οδήγησαν εκεί.

Χαμό έχει προκαλέσει η οικειοθελή αποχώρηση του Στέλιου Χανταμπάκη. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, ο Κωνσταντίνος Βασάλος εξήγησε πως θεωρεί ότι ο λόγος που αποφάσισε να φύγει ο συμπαίκτης του ήταν η αποκάλυψη που έκανε για τη Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor έπιασε τον Βασάλο και του αποκάλυψε ότι η Σταυρούλα είναι ερωτευμένη μαζί του, πράγμα που του είχε πει εμπιστευτικά.

«Πολύ περίεργη η αποχώρηση του Στέλιου, κακά τα ψέματα. Δεν πιστεύω ότι 15 λεπτά πριν ανοίξουν οι γραμμές σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς, αν ήθελε να αποχωρήσει θα το έκανε μια βδομάδα πριν ή μια βδομάδα μετά», είπε ο Στέλιος Χανταμπάκης στην κάμερα του Survivor.

Σπύρος Μαρτίκας: «Ο κόσμος βλέπει, κρίνει, τιμωρεί και επιβραβεύει»

Ο Σπύρος Μαρτίκας κατηγορεί τον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor All Star και τον κατηγορεί ότι «εγκατέλειψε», ενώ τον στήριζε τόσος κόσμος.

Ο παίκτης της Μπλε ομάδας μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης κι αναφέρθηκε στο πόσο σημαντική είναι η στήριξη του κοινού, ενώ τόνισε πως ήταν λάθος ο Χανταμπάκης να αποχωρήσει λίγο πριν την ψηφοφορία.

«Τελικά τι είναι το πολυτιμότερο σε αυτό που ζούμε εδώ; Τι είναι αυτό που μας κρατάει δυνατούς και μας κάνει να αντέχουμε στα πιο δύσκολα; Ένα και μοναδικό, η στήριξη κι η αγάπη του κόσμου. Ο κόσμος είναι αυτός που θα μας κρατήσει και θα παίξει το παιχνίδι. Ο κόσμος είναι αυτός που βλέπει, κρίνει, τιμωρεί κι επιβραβεύει», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι αυτό που κάνει τους περισσότερους να δειλιάζουν, να τρομάζουν και μόνο στην ιδέα να βγουν υποψήφιοι. Όλοι διαγράφουμε μια πορεία, μια πορεία έντονη,πρωταγωνιστική στο πιο δύσκολο παιχνίδι του κόσμου. Αυτή η πορεία δημιουργεί οπαδούς, πολλές φορές φανατικούς οπαδούς».

Τέλος, τόνισε πως ο Στέλιος Χανταμπάκης δεν είχε τίποτα να φοβηθεί, καθώς ένα πολύ μεγάλο μέρος του κοινού τον στήριζε στο Survivor All Star. «Κι όταν έχεις ετοιμάσει τη στρατιά σου να σε στηρίξει, εσύ ο ίδιος εγκαταλείπεις. Όταν έχεις προετοιμάσει όλο σου τον κόσμο να σταθεί υπέρ σου, γιατί έχεις διαγράψει μία υπέροχη πορεία, γιατί όλοι εδώ μέσα στο επιβεβαιώνουν ότι δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν. Κι αυτό το έχει δει και ο κόσμος έξω κι όλος ο στρατός σου είναι έτοιμος να σε στηρίξει. Πριν ανοίξουν οι κάλπες, η ψηφοφορία για να απαντήσει ο κόσμος στην στήριξή σου, έφυγες», είπε κλείνοντας.

Μελίνα Μεταξά: «Αφήνεις έξι άτομα πίσω σε μία περίεργη περίοδο»

«Ήμασταν λιγότεροι από τους αντιπάλους. Έχουμε μείνει ‘εξι, εγκαταλείπεις την ομάδα σου, αφήνεις έξι άτομα πίσω σε μία περίεργη περίοδο που διανύουμε, δεν περιμένεις να δούμε τι θέλει ο κόσμος και φεύγεις. Κάποιοι μάχονται πάνω στη γραμμή και κάποιο λιποτακτούν, αν το παιχνίδι είναι μία μικρογραφία της έξω ζωής αυτή είναι η μετάφραση», είπε η Μελίνα Μεταξά από την πλευρά της παρομοιάζοντας την αποχώρηση Χανταμπάκη με εγκατάλειψη μάχης σε διάρκεια πολέμου.

Σχετικές ειδήσεις

Αποθέωση του Χανταμπάκη στο Twitter μετά την αποχώρηση από το Survivor

Survivor All Star - Spoiler 4/5: Ένα συγκινητικό έπαθλο επικοινωνίας και μία αποχώρηση έκπληξη

Survivor All Star: Ο τραυματισμός ενός παίκτη «παγώνει» τις δύο ομάδες