MEDIA

Σοφία Χατζηπαντελή: Εξηγεί τον λόγο που έκανε unfollow την Καγιά - «Κάνω unfollow και τη μάνα μου»

Σοφία Χατζηπαντελή: Εξηγεί τον λόγο που έκανε unfollow την Καγιά - «Κάνω unfollow και τη μάνα μου»

Την απόφασή της να κάνει unfollow την πρώην συνεργάτιδά της στο GNTM, Βίκυ Καγιά, κλήθηκε να αιτιολογήσει η Σοφία Χατζηπαντελή

Το γνωστό μοντέλο που τράβηξε τα φώτα πάνω της μετά τη συμμετοχή της ως guest κριτής στο reality μόδας, τόσο για την εκκεντρική της εμφάνιση, όσο και για τον εκρηκτικό χαρακτήρα της, μίλησε για μία ακόμη φορά «έξω από τα δόντια», αποκαλύπτοντας ότι σταμάτησε να ακολουθεί τη γνωστή παρουσιάστρια στο Instagram επειδή… βαρέθηκε.

Σοφία Χατζηπαντελή: Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου

«Εγώ κάνω unfollow και τη μάνα μου. Κάθε Σαββατοκύριακο, τη Μαρίτσα Χατζηπαντελή την κάνω unfollow. Κάποιες φορές δεν θέλω να δω τι κάνεις, sorry, unfollow.

Και τις καλύτερές μου παρέες τις κάνω unfollow», απάντησε αρχικά μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες η Σοφία Χατζηπαντελή, όπως παρακολουθούμε σε απόσπασμα που προβλήθηκε από την εκπομπή «Happy Day». «Η Βίκυ Καγιά νομίζω έκανε πολλά post και είπα παιδιά βαρέθηκα.

Η Βίκυ Καγιά είναι πάρα πολύ καλή γυναίκα και είμαι ευχαριστημένη που με κάλεσε να κάνω το GNTM», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα. Υπενθυμίζεται ότι στο θέμα είχε αναφερθεί και η ίδια η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στην εκπομπή «Super Κατερίνα», σημειώνοντας μεταξύ άλλων ότι «Δεν ξέρω γιατί με έκανε unfollow η Σοφία, δεν έχω τίποτα να χωρίσω μαζί της, μόνο εκείνη ξέρει, δεν της κρατάω καμία κακία».