MEDIA

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός εξομολογείται τον φόνο του Στεφανή

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός εξομολογείται τον φόνο του Στεφανή

Ο Σασμός θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών

Η καθημερινή συντροφιά του κοινού, η πιο επιτυχημένη σειρά της φετινής χρονιάς, ο «Σασμός» συνεχίζει να καθηλώνει. Ειδικά, την επόμενη εβδομάδα, οι ανατροπές θα είναι πολλές.

Ο Μαθιός εξομολογείται στον παπα-Μιχάλη ότι αυτός σκότωσε τον Στεφανή. Ο Νικηφόρος πιέζει τη Βασιλική να του πει τι έχει συμβεί με τον Μαθιό, αλλά εκείνη τον αποφεύγει. Η Αργυρώ θέλει να αποφύγει να μείνει το παιδί μόνο του στο σπίτι της Καλλιόπης και ο Αστέρης τής ζητά να μείνει και αυτή. Η Άννα ζητά από τη Θοδώρα να επισκεφθεί έναν γυναικολόγο για να μάθει αν μπορεί να κάνει παιδιά κι εκείνη αντιδρά. Ο Λευτέρης ανακρίνει τον Βαγγέλη για το άλλοθι που έχει δώσει στον Ευθύμη, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Η Σοφία υπνωτίζει τον Αντώνη για να θυμηθεί τι έγινε την ημέρα του γάμου. Η Βασιλική ζητά από τη Στέλλα να αναλάβει το διαζύγιό της με τον Μαθιό.

Η Καλλιόπη έρχεται σε σύγκρουση με τον Αστέρη και την Αργυρώ για το θέμα του παιδιού. Εκείνοι προσπαθούν να της εξηγήσουν, αλλά δεν φαίνεται να παίρνει από λόγια. Την ίδια στιγμή, ο Νικηφόρος ανακαλύπτει την αλήθεια για τη σχέση της Τζένης και του Μανώλη και η αντίδρασή του είναι άσχημη. Ο Μαθιός και ο Αστέρης δεν ξέρουν τι να κάνουν με τη μητέρα τους. Οδηγούνται σε μια απόφαση, η οποία θα πέσει σαν κεραυνός στο αρχοντικό των Σταματάκηδων. Ο Ευθύμης συνεχίζει να πολιορκεί τη Στέλλα, η οποία δεν ξέρει πώς να αντιδράσει. Η Βασιλική προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου, την ώρα που ο παπα-Μιχάλης βασανίζεται από το δίλημμα για το αν πρέπει να της αποκαλύψει την αλήθεια για τον Νικηφόρο. Η νύχτα που θα ακολουθήσει θα είναι μακρά.

Η ψυχρότητα της Καλλιόπης απέναντι στον Αστέρη και τον Μαθιό διακόπτεται με μία έκπληξη, ενώ στο Βρουλακαίικο, παρά τις προσπάθειες του Παύλου, η οδηγία της παιδοψυχολόγου να προστατευτεί το παιδί παίζει ακόμα τον πρώτο ρόλο. Στο μεταξύ, ένα μήνυμα της Έλενας ταράζει την ευτυχία του Λευτέρη, ενώ η Θοδώρα προετοιμάζεται όλο χαρά για τον αρραβώνα. Ο Φαρμάκης απορρίπτει την πρόταση της Στέλλας, ενώ οι γονείς της βρίσκονται στο σημείο μηδέν και ο Νικηφόρος κοψοχολιάζει την Τζένη και τον Μανώλη, αλλά τελικά αποδέχεται τη σχέση τους. Καθώς ο Αντώνης σφίγγει τον κλοιό γύρω από τον Μαθιό, η Βασιλική κρατά, επιτέλους, την αλήθεια για τον Νικηφόρο στα χέρια της και είναι έτοιμη να του την πει.

Διαβάστε επίσης:

Σασμός: Πάρτι στο Twitter με την πρόταση γάμου στην Αργυρώ

Σασμός Spoiler (01/06): «Πρόταση» γάμου για Αργυρώ και Αστέρη

Τηλεθέαση - Βραδινή ζώνη: Ο Σασμός, το Survivor All Star και η πρεμιέρα της Αναστασοπούλου