MEDIA

MEGA: Ραγδαίες εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο»

MEGA: Ραγδαίες εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο»
MEGA

Όσα θα δούμε το βράδυ της Τετάρτης 14 Ιουνίου στη «Γη της Ελιάς» και το «Μαύρο Ρόδο».

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια των αγαπημένων βραδινών σειρών του MEGA, «Η Γη της Ελιάς» και «Μαύρο Ρόδο».

Όλα όσα θα δούμε την Τετάρτη 14 Ιουνίου:

Γη της Ελιάς στις 21:00 - Επεισόδιο 195

Οι υποψίες του Κουράκου για την εμπλοκή της Ευτυχίας στον φόνο του Ανέστη αρχίζουν να πυκνώνουν, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν σύννεφα στη σχέση τους, ενώ η Ευτυχία συνεχίζει πυρετωδώς τις ετοιμασίες για τον γάμο τους. Η Μαρίνα θεωρεί σίγουρο ότι ο Χάρης απατάει τη Ρένα, ενώ εκείνος υπόσχεται στη Στέλλα πως θα χωρίσει με τη γυναίκα του μόλις χρονίσει το μωρό. Ο Δημοσθένης επιμένει στην απόφασή του να πάρει διαζύγιο και ειδοποιεί τον Λυκούργο να προχωρήσει τις διαδικασίες. Η Αρετή γνωστοποιεί σε όλους ότι την χαστούκισε η Ιουλία, αλλά κανείς δεν την πιστεύει. Οι κρίσεις ζήλιας του Φίλιππου πυκνώνουν και το πρώτο καβγαδάκι με τη Βασιλική δεν αργεί να έρθει. Ο Κουράκος, προκειμένου να διαλευκάνει αν η Ευτυχία είχε εμπλοκή ή όχι στον φόνο του Ανέστη, αποφασίζει να ψάξει το σπίτι της για παλιά ίχνη αίματος.

Μαύρο Ρόδο στις 22:50 - Επεισόδιο 125

Ο Λευτέρης ανακαλύπτει ότι η Ελισάβετ δεν έχασε το παιδί και ενημερώνει τον Πέτρο. Η Αλεξία θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με τον Βίκο, μη μπορώντας να πιστέψει στα μάτια της. Η Ελισάβετ κρατάει την αλήθεια για το παιδί μόνο για τον εαυτό της. Άγνωστοι τοποθετούν εκρηκτικό μηχανισμό έξω από το μαγαζί του Καστρινού και εκείνος είναι σίγουρος ότι πρόκειται για αντίποινα από τους άνδρες του Βίκου. Ο Σταυρίνος προσπαθεί να γλιτώσει τη φυλακή. Η Κασσιανή καταθέτει στην αστυνομία και του δίνει τη χαριστική βολή. Ο Βίκος, γυρνώντας από την κόλαση, «φυτεύει» δικό του άνθρωπο στο περιβάλλον του Καστρινού.