MEDIA

Η Γη της Ελιάς - Μαύρο Ρόδο: Όσα θα δούμε την Κυριακή στις σειρές του MEGA

Η Γη της Ελιάς - Μαύρο Ρόδο: Όσα θα δούμε την Κυριακή στις σειρές του MEGA

Συνταρακτικές εξελίξεις και επεισόδια που θα μας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό έρχονται απόψε το βράδυ στο MEGA

Οι σειρές του MEGA μας κρατούν συντροφιά και τις Κυριακές. Έτσι από τις 21:00 μέχρι τις 00:10 η Γη της Ελιάς και το Μαύρο Ρόδο έρχονται με νέα επεισόδια γεμάτα εξελίξεις.

Η Γη της Ελιάς στις 21:00

Ο Στάθης δεν μπορεί να ξεπεράσει το γεγονός πως κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου του έχασε τη ζωή του ένα νέο κορίτσι. Οι τύψεις τον κυριεύουν, ενώ οι προσπάθειες των οικείων του να τον παρηγορήσουν περισσότερο τον εξαγριώνουν, παρά τον καθησυχάζουν. Κλείνεται στο σπίτι, ενώ τη χαριστική βολή στην ψυχολογία του δίνει η επίσκεψη της μητέρας του νεκρού κοριτσιού που δεν εξελίσσεται όπως θα περίμενε.

Η Δήμητρα βγαίνει για φαγητό με τον Ορέστη και γνωρίζονται καλύτερα. Η Μαργαρίτα φεύγει για ένα επταήμερο σεμινάριο στη Λάρισα. Ο Κουράκος περιμένει τα αποτελέσματα του DNA από το δείγμα αίματος που πήρε από το σπίτι της Ευτυχίας και προς το παρόν η στάση του απέναντί της είναι επιφυλακτική.

Η Ασπασία και ο Δημοσθένης κάνουν μια τελευταία κουβέντα για τον χωρισμό τους.

Μαύρο Ρόδο στις 22:50

Η μέρα της κηδείας του Μπόγρη έφτασε. Ο Βλάσης απειλεί να καταδώσει τον Λουκά για την αγορά των εκρηκτικών. Ο Βίκος και η Αλεξία, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες από το σημείο της έκρηξης, με μεγάλη έκπληξη διακρίνουν ένα πρόσωπο.

Ο Πέτρος αναγκάζει την Ελισάβετ να παραδεχτεί ότι δεν απέβαλε και καβγαδίζουν. Η Ελισάβετ είναι ανένδοτη σε ό,τι αφορά στις προθέσεις της για το παιδί και ο Πέτρος την απειλεί.

Ο Ζαμάνος και η κόρη του επισκέπτονται τον Θέμη και θέλουν να μάθουν αν εκείνος αποκάλυψε στη Φιλαρέτη την ταυτότητα του γιου της. Ο Παράσχος ετοιμάζεται να δώσει στον Θέμη όλες τις πληροφορίες για την εμπλοκή του Βίκου στο θάνατο της Αγγελικής. Θα τα καταφέρει ή θα τον σταματήσει ο νέος άνθρωπος που έχει «φυτέψει» ο Βίκος στο γραφείο του Θέμη;