MEDIA

Σίσσυ Χρηστίδου για Μαρία Κορινθίου: «Έριξε λάδι στη φωτιά, ήταν άκομψες οι δηλώσεις που έκανε»

Σίσσυ Χρηστίδου για Μαρία Κορινθίου: «Έριξε λάδι στη φωτιά, ήταν άκομψες οι δηλώσεις που έκανε»

Η Σίσσυ Χρηστίδου αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από τον ΑΝΤ1

Η Μαρία Κορινθίου αποχώρησε από το «Πρωινό» μόλις 20 ημέρες πριν τη λήξη της εκπομπής για τη φετινή σεζόν. Η γνωστή ηθοποιός υπήρξε ενοχλημένη με κάποια πράγματα, για τα οποία ακόμη δεν έχει μιλήσει.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία κάνει παρέα με την Μαρία Κορινθίου θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα στον αέρα του «Χαμογέλα και Πάλι!» μιας και γνωρίζει περισσότερα για την πλευρά της ηθοποιού…

«Δεν θα τοποθετηθώ γιατί γνωρίζω τι ακριβώς έχει συμβεί. Όπως και εγώ το γνωρίζω από μια συγκεκριμένη πλευρά, αυτή τη στιγμή δεν έχει ακουστεί η πλευρά. Έχουν ακουστεί κάποια υπονοούμενα, αλλά η Μαρία δεν έχει πει τι έχει γίνει. Μη παίρνουμε δεδομένο ότι αυτό που έχει ειπωθεί έχει συμβεί έτσι, αυτό θέλω να πω εγώ. Η Μαρία έκανε κάποιες κινήσεις, φεύγοντας γιατί κάτι ήθελε να δείξει με αυτές.

Επειδή μίλησε μόνο η μία πλευρά, δεν σημαίνει ότι η άλλη πλευρά αν δεν μιλάει το αποδέχεται αυτό σαν αλήθεια. Μπορεί την αλήθεια να μην την ξέρει κανένας. Ούτε εγώ που ξέρω την μία πλευρά, γιατί εγώ δεν έχω μιλήσει με τον Γιώργο. Μπορεί να είναι μια επιλογή. Όντως, η Μαρία έριξε λάδι στην φωτιά, πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί. Έκανε αυτές τις δηλώσεις, βγαίνοντας από την εκπομπή, που ήταν άκομψες. Από εκεί ξεκίνησε αλλά για να φτάσει εκεί η Μαρία… συσσωρεύτηκαν κάποια πράγματα και συνέβησαν κάποια δραστικά γεγονότα. Και φυσικά δεν μπορεί ένας επικεφαλής σε μια ομάδα να ισχυριστεί ότι δεν έχει σχέση με όλο αυτό, το αντιλαμβανόμαστε όλοι αυτό» σχολίασε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

«Εγώ αυτό που θα ήθελα να ακουστεί – γιατί θα το ήθελε και η Μαρία – είναι ότι, επειδή αφέθηκε να εννοηθεί ότι υπήρξε θέμα με το κανάλι, δεν υπήρξε κανένα θέμα με το κανάλι και γι’ αυτό η Μαρία ευχαρίστησε τον ΑΝΤ1 και ξεκαθάρισε ότι οι σχέσεις είναι άριστες. Το είπε κι ο Γιάννης μετά στις δηλώσεις του. Θα μου πεις… θα μπορούσε κι ο ΑΝΤ1 να πάρει μία θέση ενδεχομένως», κατέληξε η Σίσσυ Χρηστίδου.