MEDIA

«Καλοκαίρι Μαζί» στον ΑΝΤ1 – Πότε ξεκινά η νέα εκπομπή

«Καλοκαίρι Μαζί» στον ΑΝΤ1 – Πότε ξεκινά η νέα εκπομπή

Το κανάλι του Αμαρουσίου θα κρατήσει πρωινή συντροφιά όλο το καλοκαίρι 

Την ερχόμενη Παρασκευή 7 Ιουλίου, ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» θα ρίξει αυλαία ανανεώνοντας το ραντεβού του για του χρόνου. Τη σκυτάλη θα δώσει στην καλοκαιρινή εκπομπή «Καλοκαίρι μαζί», που θα κρατά συντροφιά από τις 10 Ιουλίου.

Η πρώτη καλημέρα στον ΑΝΤ1 ανήκει στην ενημέρωση, καθώς η επικαιρότητα δεν πάει ποτέ διακοπές. Από την Δευτέρα 10 Ιουλίου, και καθημερινά στις 08.00, η εκπομπή «Καλοκαίρι Μαζί» θα καταγράφει όλες τις εξελίξεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, δίνοντας την πρώτη εικόνα της ειδησεογραφίας.

Η Μαρία Αναστασοπούλου, ο Νίκος Ρογκάκος, ο Γιώργος Γρηγοριάδης, η Ηρώ Ράντου και ο Αντώνης Φουρλής, καθώς και όλη η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής, θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, καθημερινά, καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου.

Πολιτική, Οικονομία, Κοινωνία, Αθλητισμός, Πολιτισμός, social media, αλλά και θέματα που απασχολούν την καθημερινότητά μας, έχουν ξεχωριστή θέση στο «Καλοκαίρι Μαζί». Με ζωντανές συνδέσεις και ρεπορτάζ, αλλά και με ενδιαφέροντες καλεσμένους, το «Καλοκαίρι Μαζί» θα φέρνει σε πρώτο πλάνο τα σημαντικότερα θέματα της εγχώριας και διεθνούς επικαιρότητας.

Να σημειωθεί ότι, την ίδια ημέρα, θα ξεκινήσει και η ενημερωτική εκπομπή του ALPHA με τίτλο «Alpha Τώρα». Ο Σταύρος Μονεμβασιώτης και η Βίκυ Χαντζή, από τις 09.45 έως τις 13.00, θα μας μεταφέρουν όλες τις σημαντικές ειδήσεις και την έκτακτη επικαιρότητα. Μαζί τους θα είναι ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα της ενημέρωσης του καναλιού. Η ενημερωτική εκπομπή «Alpha τώρα» έρχεται με όλες τις πληροφορίες για την καθημερινότητά μας, με τα κυριότερα θέματα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, με πρόσωπα που προκάλεσαν συζητήσεις, με ειδήσεις από τον χώρο της πολιτικής, της επιστήμης και των τεχνών. Θα εστιάζει στα σημαντικά θέματα της επικαιρότητας που αφορούν την κοινωνία, αναζητώντας τη λύση. Καθημερινές συνδέσεις με τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας, αλλά και του κόσμου και προτάσεις για να γίνει το καλοκαίρι μας ακόμα πιο όμορφο, όπου κι αν βρισκόμαστε. Η Βίκυ Χαντζή και ο Σταύρος θα μας παρουσιάζουν επίσης θέματα που αφορούν τους νέους, προτάσεις για διακοπές και ψυχαγωγία, καθώς και συμβουλές και πολλά χρηστικά ρεπορτάζ.