MEDIA

Γη της Ελιάς: Το φινάλε που δεν έπεισε το Twitter και το μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου

Γη της Ελιάς: Το φινάλε που δεν έπεισε το Twitter και το μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου
Mega TV

Η «Γη της Ελιάς» έριξε αυλαία για τη φετινή σεζόν, αλλά οι χρήστες του ελληνικού Twitter δεν… υποδέχθηκαν καλά τις τελευταίες σκηνές. Τι έγραψε στο Instagram ο Ανδρέας Γεωργίου.

Ο δεύτερος κύκλος της επιτυχημένης σειράς του Mega, «Η Γη της Ελιάς», ολοκληρώθηκε την Τετάρτη (5/7) με ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές. Ο Ισίδωρος κάλεσε τον Στάθη και του ζήτησε συγγνώμη για την αρνητική στάση που κρατούσε απέναντί του τόσο καιρό. Η Αθηνά τηλεφωνούσε συνεχώς στη Μαρία, αλλά εκείνη δεν απαντούσε, προκαλώντας την ανησυχία της. Έτσι, αποφάσισε να φύγει επειγόντως για το Σούνιο. Όταν έφτασε εκεί κατάλαβε ότι είχε δίκιο που ανησυχούσε.

Στο μεταξύ, ο Δημοσθένης προετοίμαζε «χτύπημα» σε μια χρηματαποστολή. Ο Ορέστης και η Δήμητρα έκαναν βόλτα με το σκάφος κι εκεί αποκαλύφθηκε η πραγματική του ταυτότητα. Ο Στάθης, ο Φίλιππος και η Βασιλική πήγαν για ψάρεμα παρέα με φίλους. Ωστόσο, κανείς δεν μπορούσε να προβλέψει ότι μια ανέμελη στιγμή θα είχε τραγική κατάληξη. Ο Ισίδωρος οργάνωσε δεξίωση στο σπίτι του. Παράλληλα, εκτυλίχθηκε η ληστεία στην χρηματαποστολή, η οποία τελικά μετατρέπει τη γιορτινή διάθεση σε μια αιματηρή ομηρία.

Ποιοι θα βγουν ζωντανοί από αυτή την περιπέτεια; Οι απαντήσεις θα δοθούν στον τρίτο κύκλο της σειράς που θα έρθει τον Σεπτέμβριο στις οθόνες μας. Οι τηλεθεατές, πάντως, όπως φάνηκε από τα σχόλια στο Twitter, δεν υποδέχθηκαν και πολύ καλά το φινάλε της φετινής σεζόν στη «Γη της Ελιάς».

Γη της Ελιάς: Το μήνυμα του Ανδρέα Γεωργίου για το φινάλε της σεζόν

Ο δημιουργός της σειράς, Ανδρέας Γεωργίου, μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram έστειλε το δικό του μήνυμα για το φινάλε του δεύτερου κύκλου. Μέσα από αυτό, θέλησε να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του ενώ έδωσε και το έναυσμα για την επόμενη σεζόν, λέγοντας ότι ανυπομονεί για να αρχίσει η προβολή της.

«Τελευταίο επεισόδιο σήμερα της αγαπημένης μας σειράς "η Γη της Ελιάς". Ευχαριστώ πρώτα πρώτα την σεναριογράφο μας Βάνα Δημητρίου για το σενάριο αυτό που ερωτευτήκαμε και που μας ταξιδεύει στον κόσμο αυτό της μυθοπλασίας! Ευχαριστώ όλους τους ηθοποιούς μας για το μεράκι τους και την σκληρή τους δουλειά! Ευχαριστώ το συνεργείο μας που δουλεύει ασταμάτητα κάτω από όλες τις συνθήκες, και πάντα δίνει τον καλύτερο του εαυτό! Τους σκηνοθέτες, την παραγωγή μας, το post production και φυσικά το κανάλι μας @megatvcom για την στήριξη αυτά τα δυο χρόνια! Ευχαριστώ τον @koulisnikolaou μου! Κουλλη μου τα καταφέραμε για άλλη μια σεζόν! Ανυπομονώ ήδη να ξεκινήσει η προβολή της τρίτης σεζόν! Καλό καλοκαίρι!», έγραψε ο Ανδρέας Γεωργίου.

Η ανάρτηση του Ανδρέα Γεωργίου