MEDIA

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε νέα λημέρια και οι αλλαγές στο πρόγραμμα του OPEN

Η Μπέττυ Μαγγίρα σε νέα λημέρια και οι αλλαγές στο πρόγραμμα του OPEN

Η αποχώρηση της παρουσιάστριας από το κανάλι της Παιανίας φέρνει νέα δεδομένα

Σε no1 θέμα συζήτησης έχει μετατραπεί, τις τελευταίες ημέρες, η αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από το OPEN. Η παρουσιάστρια έφυγε από το κανάλι, έπειτα από σειρά επαφών και συζητήσεων, κι έτσι αναζητά νέα τηλεοπτική στέγη.

Το κλίμα μεταξύ της ίδιας και του ΑΝΤ1 για εκπομπή το Σαββατοκύριακο είναι εξαιρετικό και, όπως φαίνεται, είναι ζήτημα χρόνου να πέσουν οι τελικές υπογραφές. Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες, η Μπέττυ θα έχει διπλό ρόλο καθώς επιθυμία των στελεχών είναι να την «εκμεταλλευτούν» και σε κάποιο άλλο πρότζεκτ-σόου.

Την ίδια στιγμή, στο OPEN, Νίκος Κοκλώνης και Ιζαμπέλα Σασλόγλου διαμορφώνουν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα της επόμενης χρονιάς. Το κενό, που δημιουργήθηκε στην καθημερινή πρωινή ζώνη, εύκολα θα καλυφτεί αφού η Ελένη Τσολάκη ανανεώνει με τον σταθμό και έχει αποδείξει τη δυναμική της. Μία από τις κερδισμένες της χρονιάς, με εκπομπή που σημείωσε ικανοποιητικά ποσοστά, είναι η καλύτερη επιλογή για την εν λόγω θέση. Βέβαια, ένας νέος γύρος διαπραγματεύσεων ξεκινά για την ίδια αφού θα πρέπει να προσδιοριστούν και να αποφασισθούν θέματα οικονομικής φύσεως όπως και τα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν.

Κι επειδή το ντόμινο αλλαγών συνεχίζεται, οι ιθύνοντες θα πρέπει να αποφασίσουν ποια θα αντικαταστήσει την Ελένη Τσολάκη στη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Το «Open Weekend» αναζητά οικοδέσποινα και τα πρόσωπα που μπαίνουν στο κάδρο είναι δύο: η Κατερίνα Ζαρίφη και η Σοφία Αλιμπέρτη.

Η Κατερίνα έχει δώσει τα χέρια με τον Νίκο Κοκλώνη για να μετακινηθεί στο OPEN, ωστόσο οι αρχικές σκέψεις ήταν να αναλάβει μία σχολιαστική και γεμάτη σάτιρα εκπομπή στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη. Τώρα που η κατάσταση είναι διαφορετική, ίσως υπάρξουν νέες προτάσεις.

Όσον αφορά στη Σοφία Αλιμπέρτη; Η επιστροφή της στην TV συζητήθηκε, όμως το κόνσεπτ «Ζήσε Αλλιώς» (σ.σ σε παραγωγή Νίκου Κοκλώνη) δεν θα συνεχιστεί στον ΑΝΤ1. Η μετακόμισή της στο OPEN θεωρείται «κλειδωμένη» και αποτελεί σίγουρα μία ωραία επιλογή για τα Σαββατοκύριακα. Η ίδια το έχει ξανακάνει με τεράστια επιτυχία στο παρελθόν. Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν εκείνη επιθυμεί να έχει ζωντανή τηλεοπτική παρουσία, ειδικά τα Σαββατοκύριακα, αφού η ζωή της μοιράζεται ανάμεσα σε Αθήνα και Πάρο.

Τις επόμενες εβδομάδες θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις και το ενδιαφέρον, σίγουρα, είναι μεγάλο!