MEDIA

Κωνσταντίνος Αργυρός σε θαυμάστρια: «Μπορείς άμα θες να με ακουμπάς»

Κωνσταντίνος Αργυρός σε θαυμάστρια: «Μπορείς άμα θες να με ακουμπάς»

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός μάγεψε στο κατάμεστο Θέατρο Πέτρας και συγκίνησε όταν σήκωσε μια θαυμάστρια στη σκηνή. Η κοπέλα έκατσε δίπλα του και έσκυψε στον ώμο του όσο εκείνος τραγουδούσε

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός γέμισε το βράδυ της Κυριακής 9 Ιουλίου το Θέατρο Πέτρας και μάγεψε με τη φωνή του και τα αγαπημένα του τραγούδια.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής επέστρεψε στη γειτονιά του, την Πετρούπολη, ξεσήκωσε και συγκίνησε το θέατρο με τους περισσότερους από 15.000 θεατές.

Τραγούδησε τις νέες και παλιές επιτυχίες του, ενώ δεν δίστασε να ανεβάσει στη σκηνή και μια κοπέλα από το κοινό. Λίγο πριν ερμηνεύσει στο πιάνο την επιτυχία του «Τι να το κάνω», ρώτησε το κοινό ποιος θα ήθελε να ανέβει δίπλα του στο πιάνο. Χιλιάδες κόσμος τότε σήκωσε το χέρι και ζητούσε να ανέβει επάνω.

Τελικά μια κοπέλα που είχε έρθει από τη Γερμανία για να δει τον Κωνσταντίνο Αργυρό από κοντά, κατάφερε να κερδίσει το βλέμμα του τραγουδιστή και να ανέβει στη σκηνή μαζί του.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός όχι μόνο ήταν δίπλα της στο πιάνο της είπε κιόλας αν επιθυμεί και η ίδια να τον αγγίζει με την κοπέλα να τρελαίνεται από τη χαρά της και να σκύβει στον ώμο του όσο εκείνος έπαιζε πιάνο και ερμήνευε το συγκινητικό και άκρα συναισθηματικό τραγούδι του.

Φυσικά ο κόσμος χάρηκε πολύ και ούρλιαζε από αυτό που έβλεπε στη σκηνή ενώ πολλές φωνές ακούστηκαν να λένε «Τυχερή» την κοπέλα που κατάφερε να βρεθεί στο πλευρό του.