MEDIA

Σασμός: To συγκινητικό φινάλε συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό - Πήραν «φωτιά» τα σχόλια στο Twitter

Σασμός: To συγκινητικό φινάλε συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό - Πήραν «φωτιά» τα σχόλια στο Twitter

Το συγκλονιστικό φινάλε του δεύτερου κύκλου στην αγαπημένη δραματική σειρά του Alpha, Σασμός.

O Σασμός έριξε αυλαία το βράδυ της Πέμπτης και το Twitter αποθέωσε τους πρωταγωνιστές. Το τηλεοπτικό κοινό δεν έκρυψε τη συγκίνησή του και ανυπομονεί πλέον για την τρίτη σεζόν.

Το Twitter έφερε το hastag #sasmos στις πρώτες τάσεις της διαδικτυακής πλατφόρμας.

Η σκηνή ανάμεσα στον Στέλιο Μάινα και τον Δημήτρη Αλεξανδρή συντάραξε το τηλεοπτικό κοινό, με τους δύο ηθοποιούς να δίνουν ρεσιτάλ ερμηνείας. Ο Φαρμάκης ζήτησε από τον Παύλο να τον σκοτώσει σε μια συγκλονιστική σκηνή, ενώ όταν ο Ευθύμης πέφτει νεκρός η γυναίκα του Ρέα έρχεται και τον παίρνει για να φύγουν μαζί.

Από την άλλη Αστέρης και Αργυρώ, οι οποίοι μπορεί να είδαν τις ζωές τους να περνούν από σαράντα κύματα, αντάλλαξαν όρκους παντοτινής αγάπης.

Ο Νικηφόρος έμαθε για τον θάνατο του πατέρα του και έσπευσε να αναμετρηθεί με τον Μαθιό. Η Βασιλική έσπευσε να σώσει τους δύο άντρες, όταν πέφτει με το αμάξι πάνω σε ένα δέντρο…

Αρκετοί ήταν εκείνοι που ξεκίνησαν τις προβλέψεις για τη συνέχεια της σειράς του Alpha, ενώ πολλοί δεν έκρυψαν τη συγκίνηση που χάρισαν οι ηθοποιοί στις τελευταίες σκηνές.

Δείτε τα καλύτερα tweets

Σασμός spoiler: Έτσι αρχίζει ο τρίτος κύκλος - Η Βασιλική μπαίνει στο χειρουργείο κι εκεί παθαίνει ανακοπή καρδιάς..

Σε λίγο καιρό θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα για τον Γ’ κύκλο, ο οποίος αναμένεται καταιγιστικός, ωστόσο ήδη οι πρώτες πληροφορίες για τη συγκλονιστική συνέχεια έχουν διαρρεύσει.

Η τρίτη σεζόν ξεκίνα στο νοσοκομείο με τον Νικηφόρο να κοπανάει το κεφάλι του στον τοίχο ουρλιάζοντας από τις τύψεις. Η μητέρα του νοσηλεύεται σε πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση και ο ίδιος δεν μπορεί να το διαχειριστεί.

Έρχονται τραγικές στιγμές πόνου. Η οικογένεια Σταματάκη θα αλλάξει πάρα πολύ μετά τα τελευταία τραγικά συμβάντα. Όλοι τρέμουν στην ιδέα πως δε θα καταφέρει να επιβιώσει. Τη Βασιλική, μετά το τροχαίο, εντοπίζει ο Νικηφόρος, γεμάτη στα αίματα. Καταριέται τον εαυτό του, για όλα. Η Βασιλική μπαίνει στο χειρουργείο κι εκεί παθαίνει ανακοπή καρδιάς.

Άραγε, θα καταφέρει να επιβιώσει; Κανείς δεν είναι σίγουρος για αυτό που τους ξημερώνει τις επόμενες μέρες. Ο Μαθιός και ο Νικηφόρος έχουν βγάλει τα όπλα και μια νέα βεντέτα ξεκινά, όσο εκείνη αργοπεθαίνει.