MEDIA

Χαμός στον «αέρα» με Καραμέρο - Αγοραστό: «Ντροπή δική σας....»

Χαμός στον «αέρα» με Καραμέρο - Αγοραστό: «Ντροπή δική σας....»

Τα ξίφη τους αντάλλαξαν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος για την επόμενη μέρα από την κακοκαιρία Daniel

Άναψαν τα αίματα στην εκπομπή «Τώρα Μαζί» στο Open το πρωί της Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου όταν ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοριαστός και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Καραμέρος διαφωνούσαν για τα όσα τραγικά συνέβησαν στη Θεσσαλία λόγω της κακοκαιρίας Daniel αλλά και για την επόμενη ημέρα με τη διαχείριση της καταστροφής στις πλημμυρισμένες περιοχές.

Κ.Α.: Όχι, θέλω να έρθω στην εκπομπή σας και να τα πω εκεί πέρα να μιλήσουμε. Δεν μπορεί να βγαίνει ο κ. Καραμέρος και ο κάθε Καραμέρος να δημιουργεί τοξικότητα για να μπορέσει να επιβιώσει με αυτήν την φιλοσοφία.

Γ.Κ.: Χαμηλώστε τους τόνους από σεβασμό στους συγγενείς των νεκρών.

Σ.Χ.: Κύριε Καραμέρο μην το κάνετε προσωπικό.

Γ.Κ.: Εκείνος μου επιτίθεται.

Κ.Α.: Δεν το κάνατε προσωπικό; Δεν με αφήσατε να μιλήσω.

Γ.Κ.: Το πρώτο πράγμα που είπατε, ήταν να μην γίνουν οι εκλογές. Ντροπή σας.

Κ.Α.: Ντροπή δική σας. Παραφράζετε πράγματα. Εγώ είπα ότι η ζημιά είναι μεγάλη.

Σ.Χ.: Σας παρακαλώ κ. Καραμέρο και ως συνάδελφος, βοηθήστε μας, εκνευρίζουμε τους τηλεθεατές.

Κ.Α: Όλα τα άλλα τα αφήνω στην κρίση όλων, αυτά που ειπώθηκαν στην αρχή από τον κ. Καραμέρο. Είναι τοξικότητα. Το σκεφτόσασταν πολύ; Έτσι λειτουργούσατε πάντα, για κοιτάξτε τις ευθύνες σας.

Γ.Κ.: Αναφέρει το όνομά μου… Για λόγους δεοντολογίας. Επειδή αναφέρθηκε ονομαστικά. Εγώ αυτό που είπα, ήταν ότι ενώ περίμεναν αυτά που είπε με το πρωτοφανές φαινόμενο, αντί να είναι στις συσκέψεις και στα χωριά ήταν στη γιορτή του χαλβά Φαρσάλων. Δεν είπα κάτι άλλο.