MEDIA

I Am A Celebrity Get Me Out Of Here: Πρόσωπο έκπληξη στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

I Am A Celebrity Get Me Out Of Here: Πρόσωπο έκπληξη στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ

Ο ΣΚΑΪ φαίνεται ότι επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές

Το «I’m a celebrity… get me out of here» είναι το νέο φιλόδοξο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ, με κεντρικό παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό, που θα κάνει πρεμιέρα το επόμενο διάστημα.

Ένα βραβευμένο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τεράστια επιτυχία σε περισσότερες από 15 χώρες διεθνώς, έρχεται στον ΣΚΑΪ με επώνυμους Έλληνες να δοκιμάζουν τα όριά τους!

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να εγκαταλείψουν τον άνετο τρόπο ζωής τους για να διαγωνιστούν σε ένα διαδραστικό παιχνίδι επιβίωσης στην καρδιά της ζούγκλας. Για να εξασφαλίσουν την καθημερινή τους επιβίωση, θα πρέπει να δοκιμαστούν σε ακραίες προκλήσεις, να έρθουν αντιμέτωποι με οριακές αποφάσεις, αλλά και να ολοκληρώσουν «ανατριχιαστικές» δοκιμασίες!

Αν και τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει το πρόσωπο που θα βρεθεί στο πλευρό του Γιώργου Λιανού. Αυτό δεν είναι ούτε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ούτε ο Φάνης Λαμπρόπουλος ο οποίος πρόσφατα είχε παραδεχτεί ότι είχε κάνει συζητήσεις.

Η Καλομοίρα φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» και θα αναλάβει έναν ρόλο-έκπληξη που θα φέρει άλλο αέρα στο πρότζεκτ του ΣΚΑΪ. Αν και το όνομά της είχε ακουστεί έντονα για την ακαδημία του «Fame Story», φαίνεται ότι η τραγουδίστρια θα αφήσει για λίγο την οικογένειά της έχοντας άλλους στόχους.