MEDIA

Εκτός «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Ανθή Βούγλαρη - Τι είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Εκτός «Κοινωνία Ώρα MEGA» η Ανθή Βούγλαρη - Τι είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος

Την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» παρουσίασε μόνος του Ιορδάνης Χασαπόπουλος - Τι είπε για την απουσία της Ανθής Βούλγαρη.

Απούσα από την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega η Ανθή Βούλγαρη, με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο να παρουσιάζει μόνος του την εκπομπή το πρωί της Δευτέρας 16/10.

Όπως είπε ο δημοσιογράφος, η συμπαρουσιάστριά του απουσιάζει, καθώς είχε προγραμματισμένες κάποιες ιατρικές εξετάσεις που δεν μπορούσε να αναβάλει και αύριο θα είναι κανονικά και πάλι στο πόστο της.

«Καλή σας ημέρα κυρίες και κύριοι. Μια μεγάλη καλημέρα σε όλους. Εδώ θα είμαστε παρέα. Δυστυχώς σήμερα με άφησε μόνο μου. Αυτό να ξέρετε, γιατί δε θα ειναι σήμερα εδώ. Έχει κάποιες προγραμματισμένες εξετάσεις να κάνει η κυρία Ανθή Βούλγαρη. Και με άφησε μόνο μου αυτή την ημέρα που έχει πολλές ειδήσεις και συνδέσεις.

Έτσι λοιπόν σήμερα δε θα είναι μαζί μου. Αύριο το πρωί κανονικά. Έπρεπε να γίνουν αυτές οι εξετάσεις και όπως καταλαβαίνετε, έπρεπε να καθίσει στο σπίτι σήμερα το πρωί, γιατί νωρίς νωρίς θα πάει να τις κάνει» είπε ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος.