MEDIA

Η Φάρμα: Στο νοσοκομείο η Ελεονώρα έπειτα από ξαφνική λιποθυμία - «Μούδιασαν τα χέρια της»

Η Φάρμα: Στο νοσοκομείο η Ελεονώρα έπειτα από ξαφνική λιποθυμία - «Μούδιασαν τα χέρια της»

Η Φάρμα: Όλοι απόρησαν αν η Ελεονώρα θα καταφέρει να συνεχίσει και να μονομαχήσει την Πέμπτη στον Αχυρώνα.

To βράδυ της Τετάρτης, στο επεισόδιο της Φάρμας που προβλήθηκε, στην πράσινη ομάδα κάποιοι αμφισβήτησαν την ασθένεια της Νάσιας και κάποιοι άλλοι σχολίασαν την αλλαγή στη συμπεριφορά του Νίκου Παρλάντζα.

Η ξαφνική λιποθυμία της Ελεονώρας «πάγωσε» τους παίκτες ενώ η ίδια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Όλοι απόρησαν αν θα καταφέρει να συνεχίσει και να μονομαχήσει την Πέμπτη στον Αχυρώνα.

«Ήμουν μπροστά όταν λιποθύμησε η Ελεονώρα, είχα πάρει τους κουβάδες να πάω να τους γεμίσω. Σηκώθηκε, λέει «μουδιάζουν τα χέρια μου», τα τίναξε λίγο. Της λέω: να πάρω διασώστη; Όχι, μου λέει, είμαι καλά. Έκανε μισό βήμα και έπεσε», περιέγραψε ο Άλκης.

«Ευτυχώς έπεσε τελείως κάτω. Δεν σωριάστηκε μπροστά ή πίσω, για να χτυπήσει πολύ χειρότερα. Αμέσως την πήραμε σηκωτή, της ανεβάσαμε τα πόδια», συμπληρώνει ο παίκτης στη Φάρμα.

Στο σπίτι της Φάρμας έσπευσε ασθενοφόρο, προκειμένου η παίκτρια να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

Σε άλλο σημείο του χθεσινού επεισοδίου, Γιώργος Τσάμης και Κριστίνα χαλαρώνουν στην κουζίνα μαγειρεύοντας σχολιάζοντας παράλληλα τα αποθέματα σε τρόφιμα.

Κάποια στιγμή η Κριστίνα λέει πως έχουν μείνει μόνο δυο μελιτζάνες και ο Τσάμης γίνεται έξαλλος.

«Είναι δυνατόν να έχουν μείνει δυο μελιτζάνες; Θα γίνει χαμός το καταλαβαίνεις; Δεν ασχολούμαι πλέον εδώ μέσα. Δυο μελιτζάνες; Από πού κι ως πού; Δεν αντέχω άλλο. Φεύγω».

Η Κριστίνα απορεί με την αντίδρασή του, αλλά λίγα λεπτά αργότερα καταλαβαίνει πως πρόκειται για ένα αστείο του συμπαίκτη της.

Ο Γιώργος επιστρέφει στην κουζίνα και της λέει: «Αν έχεις καταλάβει…μόλις έχω κάνει ένα έτοιμο trailer».