Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται

Ο Μαθιός παίρνει τη μεγάλη απόφαση και φέρνει αναστάτωση στην οικογένεια

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός συλλαμβάνεται
2'

Μέχρι το break των Χριστουγέννων, ο «Σασμός» θα απασχολήσει έντονα τους τηλεθεατές του ALPHA. Ο Μαθιός, μάλιστα, θα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής.

Ο θάνατος του Λάζαρου αρχίζει να διαδίδεται στο χωριό προκαλώντας αγωνία για την επόμενη μέρα που ξημερώνει. Ο Αντώνης με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του προσπαθεί να βρει τον πραγματικό ένοχο. Ο Ανδρέας και ο Τηλέμαχος είναι σίγουροι πως τον Λάζαρο τον σκότωσε ο Μαθιός και ετοιμάζονται να οργανώσουν αντίποινα μαζί με τους συγγενείς του Λάζαρου που ζητάνε την τιμωρία του φονιά, παρότι η Αστυνομία δεν έχει καταλήξει αν πρόκειται για φόνο ή ατύχημα.

Ο Αστέρης ανακοινώνει στον Μαθιό ότι η Αργυρώ τού ζήτησε να τον καταδώσει στην Αστυνομία. Η σχέση της Αργυρώς και του Αστέρη πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο, λόγω της κάλυψης που πιστεύει ότι παρείχε στον Μαθιό για τον φόνο του Στεφανή. Η κηδεία του Λάζαρου δυναμιτίζει ακόμη περισσότερο την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.

Η έκρηξη στο σπίτι του Μαθιού και της Βασιλικής αναστατώνει τον Αντώνη που εντείνει τις έρευνες. Η πρόθεση του μάλιστα να λάβει αποτυπώματα από τη Βασιλική για τη δολοφονία του Λάζαρου πανικοβάλλει το Μαθιό, που βλέπει τον κλοιό γύρω τους να στενεύει.

Ο Αντρέας σχεδιάζει το τελικό χτύπημα ενάντια στο Μαθιό. Ο Μαθιός αποχαιρετά με τον τρόπο του τον Αστέρη και τη Βασιλική, έχοντας πάρει οριστικά την απόφαση να παραδοθεί για το φόνο του Λάζαρου. Ο Μαθιός εμφανίζεται στο αστυνομικό τμήμα και παραδίδεται για το φόνο του Λάζαρου.

Η ομολογία του και η σύλληψή του πέφτουν σαν κεραυνός εν αιθρία στην Άνω Ποριά. Η Βασιλική, καταρρακωμένη, είναι έτοιμη να ομολογήσει στον Αντώνη την αλήθεια, η Καλλιόπη, όμως, τη συγκρατεί.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή