MEDIA

Πέμη Ζούνη: Η αντίδραση για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά – «Καληνύχτα Open»

Πέμη Ζούνη: Η αντίδραση για το πρόωρο τέλος του Έρωτα Φυγά – «Καληνύχτα Open»

Η Πέμη Ζούνη δημοσίευσε ένα νέο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το τέλος του «Έρωτα Φυγά» όπου πρωταγωνιστεί.

Το Open Tv αποφάσισε να σταματήσει την παραγωγή της επιτυχημένης σειράς «Έρωτας Φυγάς», με τους πρωταγωνιστές να αντιδρούν καθώς μένουν χωρίς δουλειά στα μέσα της τηλεοπτικής σεζόν.

Το βράδυ της Παρασκευής 15 Δεκεμβρίου, η Πέμη Ζούνη δημοσίευσε ένα νέο μήνυμα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για το τέλος του «Έρωτα Φυγά» όπου πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός έγραψε: «Καληνύχτα Open», υποδηλώνοντας έτσι πως ίσως η σειρά μετακινηθεί σε άλλο κανάλι.

«Ελπίζω να τελειώνει η ιστορία του αν θα πάμε και που και πως με την σειρά. Μέχρι να προβληθεί η εκπομπή ελπίζω να έχει λυθεί αυτό το θέμα. Θέλω να ακούω και τις δυο πλευρές και να είμαι δίκαιη. Τυπικά οι άνθρωποι είπαμε πως είναι εντάξει και μας τελειώνουν στην πρώτη σεζόν, ουσιαστικά θα μπορούσαν να το συνεχίζουν αλλά αδυνατούν. Εφόσον όμως αδυνατούν οικονομικά και είναι σεβαστό, εκεί δεν μπορείς να πεις τίποτα, γιατί δεν μαζεύουν αυτές τις φήμες εναντίον κάποιων από εμάς; Ότι σταματάει δηλαδή για λόγους δικούς μας… Αυτό λίγο με θυμώνει», είχε δηλώσει η Πέμη Ζούνη στην εκπομπή «Ακόμη δεν είδες τίποτα».