MEDIA

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός πέφτει θύμα δολοφονικής επίθεσης

Σασμός Spoiler: Ο Μαθιός πέφτει θύμα δολοφονικής επίθεσης

Ο Σασμός ετοιμάζεται να επιστρέψει με νέα επεισόδια

Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, στις 21.00, η σειρά του ALPHA «Σασμός» επιστρέφει με δυνατά επεισόδια.

Η Αργυρώ παλεύει με τον εαυτό της για τις αποφάσεις που πήρε, ενώ η Βασιλική βρίσκει έναν απρόσμενο σύμμαχο, πρόθυμο να βάλει τέλος στο μαρτύριό της. Κι ενώ η Θοδώρα νομίζει ότι η Εύα είναι ζευγάρι με τον Αντρέα, εκείνη νιώθει όλο και πιο έντονα συναισθήματα για τον Γιώργο. Η Στέλλα αντιμετωπίζει προβλήματα στην δουλειά της και ο Αστέρης πηγαίνει να βρει την Αργυρώ στην Αθήνα. Τη στιγμή που η Καλλιόπη μαθαίνει τα ευχάριστα για τον γιο της και ανασαίνει, ο Αντρέας ετοιμάζει μια δυσάρεστη έκπληξη στον Μαθιό.

Η δολοφονική επίθεση εναντίον του Μαθιού έξω από το αστυνομικό τμήμα σοκάρει τους πάντες και εξαγριώνει τον Αντώνη. Η Ντίνα μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Ο Αντρέας και ο Τηλέμαχος προσάγονται στο τμήμα και από εκεί στην εισαγγελία, όπου θα διαπιστώσουν ότι ο νέος εισαγγελέας δεν αστειεύεται. Η Τζένη μαθαίνει λεπτομέρειες από τον Μανόλη για την πιθανή σχέση Γιώργου-Εύας, τις οποίες μοιράζεται με Θοδώρα, η οποία μένει άφωνη.

Ο Μαθιός επιστρέφει στο σπίτι, αλλά ο κίνδυνος δεν έχει περάσει. Σύντομα, θα λάβει μία απρόσμενη επίσκεψη. Ο Αστέρης φτάνει στο σπίτι της Αγγέλας και ζητά να δει την Αργυρώ, ωστόσο εκείνη είναι ανένδοτη. Ο ίδιος δεν πρόκειται να υποχωρήσει, και το ζευγάρι θα κληθεί να λύσει τις διαφορές του, μία και καλή.