MEDIA

ΑΝΤ1: Το νέο πρόγραμμα - «Μάγισσα» και «Dragons’ Den» έρχονται, «Μετά τη φωτιά» φεύγει

ΑΝΤ1: Το νέο πρόγραμμα - «Μάγισσα» και «Dragons’ Den» έρχονται, «Μετά τη φωτιά» φεύγει

Το κανάλι του Αμαρουσίου επανέρχεται με αλλαγές στον προγραμματισμό

Το διάλειμμα των Χριστουγέννων τελειώνει και από τις 15 Ιανουαρίου η βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1 επανέρχεται στην κανονική ροή του προγράμματος.

Έτσι, στις 21.00, θα βγει στον αέρα η σειρά «Μάγισσα» με νέο επεισόδιο. Ο πύργος των Λασκαραίων προσπαθεί να ξαναβρεί τους ρυθμούς του, μετά την διαμάχη του Μάρκου και του Μιχαήλ. Ο Σπήλιος μεταβαίνει εσπευσμένα στην Αρεόπολη κι εκεί η Κυπριανή παίρνει μια απόφαση, που θα φέρει στους Γερακάρηδες, καινούριες φουρτούνες. Ο Τζανής καταστρώνει ένα επικίνδυνο σχέδιο, προκειμένου οι Τριβολαίοι να αρπάξουν τη Θεοφανώ απ’ τον πύργο. Τα συναισθήματα της Θεοφανώς για τον Μάρκο, δεν είναι πια τα ίδια, οδηγώντας τη σχέση τους σε αδιέξοδο. Ο Αντρέι με τον Μπακού έρχονται αντιμέτωποι, με μια αποκάλυψη που θα τους συνταράξει. Η έκρηξη μιας αποθήκης, με μπαρούτι, θα προκαλέσει αναστάτωση, φέρνοντας ζωές σε κίνδυνο αλλά και την αρχή του τέλους…

Στις 22.30, θα προβληθεί νέο επεισόδιο του σίριαλ «Παγιδευμένοι». Η Άννα σοκάρεται με την εξήγηση που της δίνει ο Νίκος για τον πυροβολισμό που δέχτηκε. Η Αγγελική ανακαλύπτει ότι ο Φαίδωνας έχει πει ψέματα στην κατάθεσή του και αρχίζει να το ψάχνει περισσότερο, πιστεύοντας ότι αυτός έχει σκοτώσει τη γυναίκα του και το παιδί του. Η σχέση της Άννας και της Αγγελικής κλονίζεται πλέον και η αντιπαράθεση οδηγεί σε πόλεμο μεταξύ τους. Ο Δημήτρης και ο Αντρέας συνεχίζουν τις έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας του Άκη, πιστεύοντας ότι ο Κάρλος δεν τους λέει αλήθεια… Ο Σπύρος θα κάνει μια μεγάλη ανακάλυψη για τη Μελίνα και τον γιο της. Μία πληροφορία που θα πάρει ο Δημήτρης θα βγάλει στην επιφάνεια ένα ψέμα.

Την ίδια ημέρα, στις 24.00, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και το «The 2night show» αναλαμβάνουν και πάλι να κρατήσουν παρέα στους τηλεθεατές.

Την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, στις 22.30, come back κάνει και η σειρά «Ο πρώτος από εμάς». Στο πρώτο επεισόδιο για το 2024, τα νέα αποτελέσματα εξετάσεων του Άλκη θα φέρουν τα πάνω κάτω στην εξέλιξη της υγείας του. Η Έλσα παραμένει μπερδεμένη ανάμεσα στο δίπολο, Μάριος-Τάσος. Η Θάλεια, μητέρα της Έλσας, φτάνει στην Αθήνα και φιλοξενείται στο σπίτι του Άλκη. Ο Νικόλας και η Χαρά βρίσκονται εκ νέου, πριν από τις οριστικές τους αποφάσεις. Έλενα και Κοσμάς συγκρούονται με φόντο τα apps οnline γνωριμιών. Η σχέση Έβαν και Κάτιας δείχνει να είναι σε οριακό επίπεδο. Σε μια απέλπιδα προσπάθεια να φτιάξει τα πράγματα, ο Έβαν θα στραφεί για βοήθεια στον Άλκη.

Εκτός προγράμματος, από την Πέμπτη και την Παρασκευή, είναι η σειρά «Μετά τη φωτιά» καθώς έχει γίνει γνωστό -μέσω ανακοίνωσης» ότι διακόπτεται η προβολή στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Την Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου, πρεμιέρα έχει το «DragonsDen» στις 22.30 με τον Σάκη Τανιμανίδη. Οι κορυφαίοι επενδυτές είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν και φέτος τις καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες και τα πιο δυνατά business plan, και δεν διστάζουν να διεκδικήσουν τις πιο συμφέρουσες επιχειρηματικές συμφωνίες ακόμα και αν χρειαστεί να φανούν αδίστακτοι, όχι μόνο με τους επιχειρηματίες, αλλά και μεταξύ τους. Μετά την επιτυχία του 1ου κύκλου, που έκλεισε με συνολικές επενδύσεις και συμφωνίες που έφτασαν το 1.117.000€, κάτι που συνέβη για πρώτη φορά στην ιστορία της ελληνικής τηλεοπτικής πραγματικότητας, το «Dragons’» έρχεται για 2η σεζόν στον ΑΝΤ1.