MEDIA

Η Μπέττυ Μαγγίρα στο επίκεντρο: Οι δηλώσεις για την Καινούργιου και το νέο πρόσωπο στην εκπομπή

Η Μπέττυ Μαγγίρα στο επίκεντρο: Οι δηλώσεις για την Καινούργιου και το νέο πρόσωπο στην εκπομπή

Η Μπέττυ Μαγγίρα απασχολεί ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες

Το 2024 έχει κάνει την εμφάνισή του και η Μπέττυ Μαγγίρα είναι από τα πρόσωπα που απασχολεί! Από τη μία οι δηλώσεις για την Κατερίνα Καινούργιου που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, από την άλλη οι αλλαγές στην ομάδα της.

«Δεν θα ‘θελα ποτέ να μου συμβεί και ό,τι δεν θέλω να μου συμβαίνει δεν θέλω να το κάνω και στους άλλους. Αν μου συνέβαινε αυτό τότε με τη μητέρα μου, θα αντιδρούσα πάρα πολύ άσχημα… Είπα και μέσα από την εκπομπή ότι θα πρέπει να βάλουν τους εαυτούς τους να σκεφτούν τι θα γινόταν εάν -ο μη γένοιτο- συνέβαινε κάτι τέτοιο σε ένα δικό τους πρόσωπο και γινόταν αυτό; Θα τους άρεσε αυτό το πράγμα;», σχολίασε η παρουσιάστρια στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@STAR» αναφερόμενη στην Κατερίνα Καινούργιου και στο συμβάν με ρεπόρτερ της εκπομπής που ζήτησε δήλωση στον Νίκο Πολυδερόπουλο μετά τον θάνατο του αδελφού του.

Την ίδια ώρα, η Μπέττυ Μαγγίρα και το μαγκαζίνο της «I Love Σου Κου» έχουν βρεθεί στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ. H Τζο Κουτσοκώστα αποχώρησε, με την οικοδέσποινα να δηλώνει: «Το πρώτο Σαββατοκύριακο χωρίς τη Τζο Κουτσοκώστα πήγε πολύ καλά. Δεν μας έλειπε, ήμασταν μια χαρά έτσι όπως ήμασταν».

Η ίδια, βέβαια, βρήκε την αντικαταστάτριά της, καθώς από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στο πάνελ θα καθίσει η Σίσσυ Καλλίνη. Η δημοσιογράφος προστίθεται στο team της εκπομπής και αναμένεται να δώσει το δικό της στίγμα με τον σχολιασμό της.