MEDIA

My Style Rocks - Αμάντα: «Μου έλειψε η ξινή φατσούλα της Μορτασίας»

My Style Rocks - Αμάντα: «Μου έλειψε η ξινή φατσούλα της Μορτασίας»

My Style Rocks: «Μας έλειψες, μπορώ να πω ότι έλειψες και σε εμένα», είπε για την επιστροφή της Μορτασίας στο πλατό η Αμάντα

Η Μορτασία απουσίαζε τις τελευταίες ημέρες από το «My Style Rocks», λόγω μιας περιπέτειας που είχε με την υγεία της. Καθώς έλειπε για μεγάλο διάστημα, οι βαθμολογίες της μηδενίστηκαν, με αποτέλεσμα να είναι υποψήφια προς αποχώρηση.

Αφού την καλωσόρισαν πίσω στον διαγωνισμό, οι συμπαίκτριές της έσπευσαν να σχολιάσουν το λουκ της. Οι υπόλοιπες παίκτριες την βαθμολόγησαν όλες με 3. Βλέποντάς την, η Αμάντα της είπε: «Μας έλειψες. Μπορώ να πω ότι έλειψες και σε εμένα. Μου έλειψε η ξινή σου φατσούλα».

Πρόσθεσε επίσης: «Αφού είναι πάντα έτσι ωραία, ξινή η φατσούλα σου. Επίσης, μου αρέσεις πολύ. Είναι επειδή τελειώνουμε τώρα. Θα μου λείψουν όλα μάλλον».

Τέλος, δήλωσε: «Μιλάμε αργά και σταθερά στα παιδάκια, για να καταλάβουν αυτό που λέμε. Θα ήθελα λίγο πιο στενή την τουαλέτα και πιο κοντό το φόρεμα. Είσαι μωρό παιδί, είσαι πολύ μικρή σε ηλικία. Θα ήθελα το φόρεμα πιο κοντό και να σου κάνει στενότερη τη σιλουέτα. Το σκουλαρίκι μου αρέσει πολύ και σου πάει και το κόκκινο κραγιόν».