MEDIA

Αγγελική Νικολούλη: Με κόκκινο σακάκι στην εκπομπή - Οι υποθέσεις που θα ασχοληθεί

Αγγελική Νικολούλη: Με κόκκινο σακάκι στην εκπομπή - Οι υποθέσεις που θα ασχοληθεί

Tο «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη φέρνει στην επιφάνεια αποκαλυπτικά στοιχεία για υποθέσεις που έχουν αναστατώσει την κοινή γνώμη

Λίγο μετά τις 23.20, έπεσε το σήμα της εκπομπής και η Αγγελική Νικολούλη έκανε την είσοδό της στο πλατό. Εντύπωση έκανε το κόκκινο σακάκι που φοράει η Νικολούλη το οποίο, σύμφωνα με παλαιότερες αναρτήσεις χρηστών του Twitter, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια χρησιμοποιεί ως «σήμα» ότι βρίσκεται κοντά στη λύση του εκάστοτε μυστηρίου.

Σημειώνεται ότι στο πρώτο επεισόδιο της χρονιάς η Αγγελική Νικολούλη έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα χαρίζοντας ένα κομμάτι στους τηλεθεατές που τη στηρίζουν τόσα χρόνια.

Οι υποθέσεις που θα ασχοληθεί απόψε η Αγγελική Νικολούλη

Η Αγγελική Νικολούλη θα ασχοληθεί με την υπόθεση εξαφάνισης του Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, που απασχολεί την κοινή γνώμη.

Τι αποκαλύπτει στην εκπομπή μάρτυρας που ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τον κατηγορούμενο την ώρα που προσπαθούσε να «χτίσει» άλλοθι; Το ντοκουμέντο κάμερας από εκείνη την νύχτα γίνεται αδιάψευστος μάρτυρας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος αγνοείται από τις 4 Ιανουαρίου και βρίσκονται ακόμη σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας. Ο τελευταίος άνθρωπος που τον είδε ζωντανό είναι ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος ισχυρίζεται πως τον άφησε κοντά στα ΤΕΙ Μεσολογγίου. Ωστόσο, το τελευταίο στίγμα του κινητού του Μπάμπη εντοπίζεται κοντά στη λιμνοθάλασσα.

Ο 31χρονος είχε κανονίσει να πάει κυνήγι και ένας φίλος του τον μετέφερε από την πόλη μέχρι και την Εθνική Οδό, από όπου άλλος γνωστός του, άγνωστος όμως στην υπόλοιπη οικογένειά του, θα τον μετέφερε στον τόπο που θα κυνηγούσε. Από τότε, ο 31χρονος αγνοείται.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στο Ευηνοχώρι - Η οικογένεια του Μπάμπη τον ψάχνει μόνη της

Σύμφωνα με το STAR, από το πρωί η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί, «οργώνουν» το Ευηνοχώρι από άκρη σε άκρη, με την ελπίδα να βρεθεί έστω και το ελάχιστο στοιχείο το οποίο θα «δείξει» τι ακριβώς έχει συμβεί στον 31χρονου.

Παράλληλα, οι Αρχές προσπαθούν να «σπάσουν» τον 50χρονο κρεοπώλη, τον άνθρωπο ο οποίος κατηγορείται πλέον για ανθρωποκτονία με δόλο, ωστόσο ενώ μεν συνεχίζει να πέφτει σε αντιφάσεις, δεν ομολογεί το παραμικρό.

Όπως είναι φυσικό, ωστόσο, όσο περνάει ο χρόνο τόσο μειώνονται οι ελπίδες για να βρεθεί ο αγνοούμενος ζωντανός με τις Αρχές να δίνουν μάχη για να βρουν στοιχεία που θα οδηγήσουν στη λύση του θρίλερ.

Είχαν πάει σε τηλεπαιχνίδι!

Είναι δε τόσο περίεργα τα όσα συνέβησαν την 4η Ιανουαρίου, την ημέρα της εξαφάνισης του Μπάμπη, που κανείς δεν μπορεί να πει με ακρίβεια γιατί ο κρεοπώλης μπορεί να σκότωσε τον 31χρονο.

Μάλιστα, όπως ανέφερε το STAR, η παρέα από το Μεσολόγγι, ο Μπάμπης, ο κρεοπώλης και οι υπόλοιπο που έχουν κληθεί ως μάρτυρες, πριν από περίπου ένα μήνα είχαν πάει σε τηλεπαιχνίδι μαζί σαν ομάδα!

«Ξέρουμε ότι δεν ζει, περιμένουμε την ομολογία»

Ένα δράμα ζει η οικογένεια του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου από το Μεσολόγγι, τον οποίον οι συγγενείς του αναζητούν εδώ και 15 μέρες, ζητώντας από τον κατηγορούμενο κρεοπώλη να πει όλη την αλήθεια.

Η αδερφή του Μπάμπη, Χριστίνα, υποστήριξε συντετριμμένη πως «ξέρουμε ότι ο Μπάμπης δεν ζει και περιμένουμε να ομολογήσει (σ.σ. ο κατηγορούμενος κρεοπώλης)», μιλώντας το πρωί (19/01) στον ALPHA.

«Από ό,τι γνωρίζω, ο κατηγορούμενος δεν θα ανακρίνεται σε καθημερινή βάση. Εφόσον δεν “έσπασε” εκείνο το βράδυ, νομίζω ότι δεν θα το κάνει ποτέ. Ο αδελφός μου πέρασε ένα βασανιστήριο. Αν μας έδιναν εμάς πέντε λεπτά (σ.σ. η αστυνομία), θα τον κάναμε να πει πού είναι ο Μπάμπης.

Η περιοχή είναι τεράστια, όλοι έχουν πει ότι έχει ψαχτεί παντού. Έχουμε σκοπό να ψάξουμε το κάθε μέτρο, μπορεί να μας πάρει δύο – τρεις εβδομάδες», είπε με λυγμούς.