MEDIA

«17 Κλωστές»: Όλα όσα θα δούμε στο 2ο επεισόδιο της σειράς

17 κλωστές
Ο Πάνος Βλάχος στον πρωταγωνιστικό ρόλο
Cosmote TV

Η νέα σειρά σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Πάνου Δημάκη και αφηγείται αληθινά γεγονότα

Οι «17 Κλωστές», η νέα παραγωγή μυθοπλασίας της COSMOTE TV σε σενάριο των Μιρέλλα Παπαοικονόμου-Κάτια Κισσονέργη και σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, επιστρέφουν τη Δευτέρα 29/1 στις 23.00.

Όσα θα δούμε στο 2ο επεισόδιο

Στο 2ο επεισόδιο, ο Καστελάνης (Πάνος Βλάχος) γίνεται ο πρώτος τσαγκάρης του νησιού. Η επιτυχία του, όμως, δεν περνάει απαρατήρητη και πέρα από τον θαυμασμό του κόσμου, αποκτά και τον φθόνο του προύχοντα της περιοχής, Τζώρτζη Σκαλέρη (Κώστας Φιλίππογλου). Η μητέρα του Καστελάνη (Αθηνά Τσιλύρα) συναντά την προξενήτρα του νησιού και τη στέλνει στο σπίτι της Άννας (Ντένια Στασινοπούλου). Ο Σκαλέρης πείθει τη γυναίκα του, Αντζολέτα (Άλκηστις Πουλοπούλου), να ζητήσει από τον Καστελάνη να έρθει σπίτι τους για να παραδώσει τα καινούργια της παπούτσια και να πληρωθεί. Ο Καστελάνης δέχεται χωρίς να υποπτεύεται ότι αυτή η κίνηση αναμένεται να αλλάξει μια για πάντα τη ζωή του.

Η σειρά προβάλλεται κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο COSMOTE CINEMA 1HD. Αμέσως μετά την προβολή του στο κανάλι, κάθε νέο επεισόδιο της σειράς θα είναι διαθέσιμο on demand, σε 4Κ ανάλυση.

Διαβάστε επίσης

Πάνος Βλάχος: Αγνώριστος στις «17 Κλωστές» - Δείτε την απίστευτη μεταμόρφωση του ηθοποιού

«17 Κλωστές»: Είδαμε τα 2 πρώτα επεισόδια - Ιστορίες από γυρίσματα και backstage

«17 Κλωστές» σε σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια: Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ