MEDIA

Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στο OPEN – Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της

Η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στο OPEN – Όλες οι λεπτομέρειες για την εκπομπή της

Η μοναδική Αννίτα θα κρατά καθημερινά επαφή στο OPEN

Έπειτα από το πέρασμά της στο MEGA, η Αννίτα Πάνια επιστρέφει στο OPEN για να κρατά καθημερινά παρέα στο κοινό. Η παρουσιάστρια θα αναλάβει ένα τηλεπαιχνίδι, που θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Κυριακή μετά την εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη και πριν το δελτίο ειδήσεων.

Η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό Σου Σου» βρέθηκε στα γυρίσματα του τρέιλερ του πρότζεκτ, με την Αννίτα Πάνια να αποκαλύπτει: «Είμαι πολύ χαρούμενη για το νέο αυτό τηλεπαιχνίδι που θα παρουσιάσω. Θα είναι ένα απογευματινό τηλεπαιχνίδι, καθημερινό, επτά ημέρες την εβδομάδα. Ο τίτλος του παιχνιδιού θα είναι Next please, δηλαδή ο επόμενος να περάσει.

Γενικώς ειναι ένα τηλεπαιχνίδι που το γουστάρω πάρα πολύ. Εχουμε βάλει ολη την τρέλα μας μέσα εκεί. Είμαστε μαγνητοσκοπημένοι, θα βγαίνουμε και ζωντανά τα Σαββατοκύριακα. Ειναι ενα τηλεπαιχνίδι γνώσης και απόγνωσης γενικότερα».

Αν και η πρεμιέρα ακόμη δεν έχει «κλειδώσει», η Αννίτα Πάνια έχει προτεραιότητα στο πρόγραμμα του OPEN και θα βγει στον αέρα πριν τη Σοφία Αλιμπέρτη και την εκπομπή του Σαββατοκύριακου.