MEDIA

Φως στο Τούνελ: «Την παρέσυραν τα ρεύματα στον Πόρο» - Μαρτυρίες σοκ ναυαγοσωστών για την Σταυρούλα

Φως στο Τούνελ: «Την παρέσυραν τα ρεύματα στον Πόρο» - Μαρτυρίες σοκ ναυαγοσωστών για την Σταυρούλα

Φως στο Τούνελ: Τι λένε ναυαγοσώστες στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου, όπου θεάθηκε η Σταυρούλα Γκουγκουλιά να βουτάει το μοιραίο εκείνο βράδυ.

Στον νεκροθάλαμο της ιατροδικαστικής υπηρεσίας στον Πειραιά βρισκόταν τελικά η απάντηση, για την τύχη της Σταυρούλας Γκουγκουλιά που είχε εξαφανιστεί τον Αύγουστο από το σπίτι της στην Κυψέλη. Επί έξι μήνες βρισκόταν στα αζήτητα.

Τι λένε οι ναυαγοσώστες

Σε συγκεκριμένο σημείο στην παραλία Παλαιού Φαλήρου, λουόμενος ενημέρωσε την ναυαγοσώστρια της πρωινής βάρδιας ότι υπήρχαν κάποια αντικείμενα και δεν είχε δει τον ιδιοκτήτη τους όση ώρα ήταν εκεί, όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Φως στο Τούνελ".

Η ίδια έλεγξε την τσάντα, βάσει πρωτοκόλλου.

Μέσα βρήκε μια μαύρη μπλούζα, μια μαύρη φόρμα, δύο φουλάρια, ένα lipstick, ένα κουτί με χαπάκια και ένα ζευγάρι παπούτσια» , λέει η Μάνια Μπικοφ ιδιοκτήτρια της σχολής ναυαγοσωστικής Lifeguard.

Τότε κλήθηκε το λιμεναρχείο και ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες ενέργειες.

«Ήρθαν βατραχάνθρωποι άμεσα, ελικόπτερο και εμείς επί τρεις ημέρες ερευνούσαμε με το δικό μας σκάφος. Ήρθαν τα παιδιά που δουλεύουν ως παρκαδόροι και μας ενημέρωσαν ότι είδαν μια κυρία να μπαίνει στο νερό και τους έκανε εντύπωση γιατί υπήρχε κακοκαιρία τότε.»

Ο υπεύθυνος ναυαγοσώστης της ίδιας ομάδας Σπύρος Μητριτσάκης, αναφέρει ότι μόλις άκουσαν για την σορό που βρέθηκε στον Πόρο, σκέφτηκαν ότι οι δυο υποθέσεις σχετίζονται.