MEDIA

Survivor 2024: Στους «Κόκκινους» το έπαθλο επικοινωνίας - Το μήνυμα του Τριαντάφυλλου στον Παππά

Survivor 2024: Στους «Κόκκινους» το έπαθλο επικοινωνίας - Το μήνυμα του Τριαντάφυλλου στον Παππά

Την Τετάρτη, ξεχώρισε η πολύ καλή επίδοση της Έλενας στο Survivor

Στα «κόκκινα» ντύθηκε χθες, Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, το Survivor, με την ομάδα των Διασήμων να έχει καταφέρει μέχρι στιγμής τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες με έπαθλο την επικοινωνία.

Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα διανύει μια άσχημη περίοδο με απώλειες και ήττες όμως πάντα βρίσκει τα αποθέματα για να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας. Από την άλλη πλευρά, οι Μπλε απογοητεύτηκαν που έχασαν και δεν κατάφεραν για μία ακόμα φορά να λάβουν ένα μήνυμα από τους δικούς τους ανθρώπους.

Από το παιχνίδι, ξεχώρισε η πολύ καλή επίδοση της Έλενας, η οποία έφερε δύο νίκες. Μάλιστα, όταν η παίκτρια ρωτήθηκε αργότερα από τον Γ. Λιανό τι διαφορετικό έκανε σε σχέση με τις άλλες μέρες και μπόρεσε να φέρει πόντο, και εκείνη απάντησε: «Απλά δεν ερχόταν».

Στη συνέχεια, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας, συγκεντρώθηκαν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο και είδαν μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα.

Από τα μηνύματα ξεχώρισε εκείνο του τραγουδιστή και πρώην παίκτη του Survivor, Τριαντάφυλλου, στον φίλο του, Αλέξη Παππά.

Αξίζει να σημειωθεί πως ανησυχία επικράτησε επίσης, όταν η Δώρα κατεβαίνοντας από εμπόδιο παραπάτησε και βρέθηκε άτσαλα στο έδαφος.