MEDIA

Σασμός Spoiler: Εντολή θανάτου για τον Μαθιό

Σασμός Spoiler: Εντολή θανάτου για τον Μαθιό

Η σειρά του ALPHA, Σασμός, δεν θα αφήσει το κοινό σε ησυχία…

Δύσκολες στιγμές έρχονται για τον Μαθιό και την οικογένειά του, με τη σειρά του ALPHA «Σασμός» να κρατά αμείωτο το σασπένς.

Η Βασιλική δέχεται ένα τηλεφώνημα που δεν είναι για καλό, ενώ για τον Γιώργο φτάνει η στιγμή που θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα λάθη του παρελθόντος. Τη στιγμή που η Αργυρώ προσπαθεί να καθησυχάσει τον Αστέρη για τον εφιάλτη που είδε, ο Μαθιός τον βλέπει να ζωντανεύει μπροστά του, χειρότερος από ποτέ.

Η Καλλιόπη συμβουλεύει τη Μαρίνα να χειριστεί αλλιώς το θέμα με τον Αντώνη, γεγονός που εξοργίζει τη γιαγιά Ειρήνη και οδηγεί τις σχέσεις των δύο γυναικών σε περαιτέρω κρίση. Η Θοδώρα αποφασίζει να διεκδικήσει δυναμικά τον Γιώργο, βάζοντας τα δυνατά της για να χαλάσει την προσέγγισή του με την Εύα.

Ο Χρήστος στριμώχνει τη Βασιλική και της ζητά να ενημερώσει τον Μαθιό ότι τον περιμένει στο γραφείο του, μαζί με τα σημειώματα του μασκοφόρου. Την ίδια στιγμή, η Εύα πείθεται ότι ο Μαθιός είναι ο δολοφόνος του αδελφού της. Τυφλωμένη από μίσος, αποφασίζει να βάλει μπρος το τελικό της σχέδιο, με σκοπό την εξόντωσή του.

Ο Αστέρης φοβάται πως κάτι του κρύβουν για την υγεία του, ενώ ο Μαθιός είναι ανήσυχος για τη συνάντησή του με τον εισαγγελέα. Η έρευνα στα βουνά, που διέταξε ο Χρήστος, οδηγεί σε μία αναπάντεχη ανακάλυψη. Η εγκατάλειψη έξω από την εκκλησία του μωρού, που βρήκε ο παπάς, φέρνει μια αναστάτωση και η Κατερίνα θέλει να το κρατήσει. Στο μεταξύ, η Εύα δίνει εντολή για την εξόντωση του Μαθιού.

Οι αστυνομικοί μένουν άναυδοι από την απρόσμενη ανακάλυψή τους στο βουνό. Την ίδια στιγμή, η Μαρίνα και ο Αντώνης συμφιλιώνονται, ενώ η κατάσταση της υγείας του Αστέρη εξακολουθεί να εμπνέει ανησυχία στην Αργυρώ, η οποία δεν ξέρει πώς να χειριστεί το ζήτημα.

Ο Μαθιός αποφασίζει να ομολογήσει στη Στέλλα όλη την αλήθεια για το φόνο του Στεφανή. Την ίδια ώρα, η Θοδώρα έρχεται αντιμέτωπη με μία παγίδα θανάτου, από την οποία δεν ξέρει αν θα κατορθώσει να βγει ζωντανή. Η Εύα ετοιμάζει την αναχώρησή της διαβεβαιώνοντας Παύλο και Βαγγέλη, πως δεν θα κάνει κίνηση εναντίον του Μαθιού. Το χωριό προσπαθεί να βρει οικογένεια για το μωρό, για να μη βρεθεί σε ίδρυμα. Η Θοδώρα μαθαίνει πως κάποιος έκοψε τα φρένα του αυτοκινήτου της. Ο Χρήστος ρωτάει ευθέως τον Μαθιό, εάν σκότωσε τον Στεφανή.

Η Στέλλα ξεκαθαρίζει στον Αστέρη ότι δεν πρόκειται να αναλάβει την εκπροσώπηση του Μαθιού. Εκείνος προσπαθεί να τη μεταπείσει, αλλά παραμένει ανένδοτη, ενώ δε θα διστάσει να έρθει και σε σύγκρουση με τον πατέρα της.

Κι όσο η Εύα τελειοποιεί το πλάνο εξόδου της, με το τελειωτικό της χτύπημα, εκείνος αποφασίζει να στήσει μια παγίδα εναντίον της. Η ιδέα της Καλλιόπης να πάρουν ο Τόλης και η Θοδώρα το μωρό, αρχίζει να υλοποιείται και να αποδίδει καρπούς. Λογαριάζουν, όμως, χωρίς τη Θοδώρα, της οποίας την προσοχή τραβάει ο πλέον απρόσμενος άνδρας. Μία σοκαριστική αποκάλυψη θα θρυμματίσει την ηρεμία στο χωριό, και θα θέσει τα πράγματα σε αντίστροφη μέτρηση.

Η δολοφονική επίθεση ενάντια στον Μαθιό συγκλονίζει ολόκληρη την Άνω Ποριά, που βρίσκεται να θρηνεί ακόμη μία τραγική απώλεια.