MEDIA

Φως στο Τούνελ: Οι δραματικές στιγμές της μητέρας του 19χρονου - «Προσπαθούσα να μπω μόνη στο σπίτι»

m
MEGA

Φως στο Τούνελ:  Η εκπομπή πήγε στο σπίτι όπου βρέθηκε κρεμασμένος στο δωμάτιό ο 19χρονος φοιτητής, με αφορμή παρέμβαση της Εισαγγελέως που ζητά νέα έρευνα

Στο διαμέρισμα όπου βρέθηκε κρεμασμένος ο 19χρονος Σταύρος στα Σπάτα μίλησε εκ νέου η μητέρα του άτυχου φοιτητή. Θυμήθηκε και άλλες λεπτομέρειες που αποκάλυψε στο Φως στο Τούνελ που πρόκειται να καταθέσει στις Αρχές.

«Είχα πάρει ένα σκληρό μαχαίρι και προσπαθούσα να σπρώξω το κλειδί που ήταν από πίσω από την πόρτα για να ξεκλειδώσω. Αφού δεν το κατάφερα προσπάθησα να μπω από το παράθυρο της κουζίνας, χωρίς όμως αποτέλεσμα», λέει χαρακτηριστικά.

«Περίπου στις 12:30 ήρθε η αστυνομία και περίμεναν έξω από το σπίτι τον κλειδαρά. Κατά την μία και τέταρτο έφτασε ο κλειδαράς. Τον πήγα από την πόρτα της κουζίνας και κατάφερε να ανοίξει το παράθυρο και να ξεκλειδώσει. Εγώ περίμενα έξω από την κεντρική πόρτα της μεζονέτας να μου ανοίξει να μπω.»

Στην συνέχεια αναφέρει πως έφυγε τρέχοντας προς τον πάνω όροφο που είναι τα δωμάτια των παιδιών της.

«Κοίταξα στο μπάνιο αλλά δεν ήταν κανείς, πήγα να ανοίξω την πόρτα αλλά ήταν κλειδωμένη, χτύπησα και δεν απάντησε κανείς. Φώναξα να έρθει να μου ανοίξει ο κλειδαράς, αλλά δεν ήρθε κανείς και μέσα στην αγωνία μου κλώτσησα την πόρτα και την άνοιξα.»