MEDIA

Survivor - Χρύσα: Παππάς και Δαλάκα δεν συμπαθούν την Ασημίνα - Είναι φως φανάρι

Survivor - Χρύσα: Παππάς και Δαλάκα δεν συμπαθούν την Ασημίνα - Είναι φως φανάρι

Survivor: Θέση για την κόντρα στην ομάδα των Κόκκινων πήρε και η Χρύσα

Στην κόντρα που έχει ξεκινήσει στην κόκκινη ομάδα και συγκεκριμένα μεταξύ της Ασημίνας Χατζηανδρέου και τον Αλέξη Παππά αναφέρθηκε η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η Χρύσα είπε: «Δεν είμαι στην καλύβα των Κόκκινων, αλλά δεν χρειάζεται να είμαι εκεί για να καταλάβω ότι Παππάς και Δαλάκα δεν συμπαθούν την Ασημίνα. Είναι φως φανάρι».

Επιπλέον, εξήγησε πως πολλές φορές τους έχει δει να διακόπτουν τη συζήτησή τους, όταν πηγαίνει κοντά τους η Ασημίνα.

«Είμαι στην αντίπαλη ομάδα και το έχω καταλάβει πάρα πολλές φορές. Πάρα πολλές φορές, κάνουν πηγαδάκια, πάει η Ασημίνα εκεί κι αλλάζουν συζήτηση. Εγώ απορώ πώς δεν το έχει καταλάβει η Ασημίνα ή αρνείται να το καταλάβει», δήλωσε.

Τέλος, είπε: «Η Ασημίνα παρ' όλα αυτά στενοχωρήθηκε, γύρισε κι είπε ότι "έχω φίλους και τελικά όντως δεν έχω φίλους". Για μένα είναι πάρα πολύ άσχημο, αλλά δεν ρίχνω φταίξιμο ούτε στον ένα, ούτε στον άλλο, γιατί ίσως κι εκείνοι κάτι έχουν δει αντίστοιχα».

Επίσης, σύμφωνα με τον Φάνη «ο Αλέξης και η Ασημίνα δεν είναι φίλοι, έχουν γίνει πολλά που η Ασημίνα δεν ξέρει».

Η Ασημίνα απάντησε από την πλευρά της «Ελπίζω να τα μάθω».

Εν τω μεταξύ νωρίτερα, για την συμπεριφορά του Φάνη μίλησε για ακόμα μια φορά ο Σταμάτης.

«Είναι ένας άνθρωπος που βγαίνει εκτός ελέγχου, εκτός εαυτού και όταν βγαίνει εκτός εαυτού δεν σκέφτεται τι λέει και σε ποιον μιλά», ανέφερε.

Όσον αφορά τους αποψινούς νικητές, σύμφωνα με τα spoiler οι Κόκκινοι θα κερδίσουν μετά από δύο ήττες με τους Μπλε να πηγαίνουν στο συμβούλιο του νησιού όπου όπως όλα δείχνουν θα ψηφίσουν ως υποψήφιο προς αποχώρηση των Θοδωρή Τουρκογεωργο παρά το καλό αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει τις τελευταίες εβδομάδες!

Ωστόσο μεγάλο ενδιαφέρον έχει η κόντρα που ξεκίνησε από χθες μεταξύ Αλέξη Παππά, Ασημίνας και στη οποία εμπλέκεται και η Δαλάκα.