MEDIA

OPEN: Σταματά το «Next Please» από τις καθημερινές, έρχεται νέο ριάλιτι

OPEN: Σταματά το «Next Please» από τις καθημερινές, έρχεται νέο ριάλιτι

Αλλαγές, νέες αφίξεις και πολλά σχέδια στο χαρτοφυλάκιο του OPEN

Περίοδος αλλαγών ξεκινά για τον προγραμματισμό του OPEN. Τα στελέχη πειραματίζονται και προσπαθούν να φτιάξουν ένα πρόγραμμα, που να στέκεται επάξια απέναντι στον ανταγωνισμό.

Έτσι, από την ερχόμενη εβδομάδα, το τηλεπαιχνίδι «Next please» με την Αννίτα Πάνια σταματά την καθημερινή προβολή του. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αλλαγή που έστειλε το γραφείο τύπου του σταθμού, στις 14.45 θα βγαίνει στον αέρα η εκπομπή «Οδός Ζαρίφη», στις 16.30 θα προβάλλεται εκπομπή τηλεπωλήσεων και στις 16.45 το δελτίο στη νοηματική. Στις 17.00 παρέα θα κρατά ελληνική ταινία. Το φορμάτ της εκρηκτικής Αννίτας θα υπάρxει στον προγραμματισμό του Σαββατοκύριακου και μόνο, κάτι που ήθελε από την αρχή η παρουσιάστρια. Τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά, τις καθημερινές, οδήγησαν στην προαναφερθείσα απόφαση και έτσι όλα πήραν γρήγορα τον δρόμο τους.

Την ίδια στιγμή, οι μηχανές για ένα νέο ριάλιτι έχουν ανάψει. Νίκος Κοκλώνης και ιθύνοντες ετοιμάζουν ένα πρότζεκτ στη φιλοσοφία του παλαιότερου «Tv stars παρουσιάστε» όπου θα αναδεικνύονται νέα πρόσωπα για τη μικρή οθόνη και την παρουσίαση. Επικρατέστερη παρουσιάστρια είναι η Σοφία Αλιμπέρτη, ενώ σκοπός των ανθρώπων του καναλιού είναι οι επίδοξοι παρουσιαστές να μένουν σε ένα σπίτι και το ριάλιτι να έχει τη μορφή εγκλεισμού.

Να σημειωθεί ότι στα σκαριά βρίσκεται και μία κωμωδία με το OPEN να επενδύει ξανά στη μυθοπλασία μετά το τέλος του «Έρωτα Φυγά». Σε σκηνοθεσία του Σταύρου Ποταμάρη, το σίριαλ θα φέρει τον τίτλο «Σαν ψέμα» ενώ στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Νίκος Πολυδερόπουλος, Κατερίνα Γερονικολού, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Χάρης Σώζος. «Όλα ξεκινούν με ένα πολύ γλυκό ψέμα που λέει ο μπαμπάς στο κοριτσάκι του. Το θέμα είναι πόσα ψέματα μπορεί να πει ένας μπαμπάς, ποσό αθώα και γλυκά μπορεί να είναι, που τελειώνει το ψέμα και που ξεκινά η αλήθεια. Θα είναι από τον Απρίλιο στο OPEN, καθημερινό, έχει πολλή χαρά αρκετή συγκίνηση, ανατροπές, καλούς συναδέλφους και πολύ φως», ανέφερε η Κατερίνα Γερονικολού.

«Μια πολύ ωραία σειρά, είμαι χαρούμενος και ενθουσιασμένος που συνεργάζομαι με τους συγκεκριμένους συναδέλφους και έχουμε πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Χαίρομαι που δουλεύω με τον Σταύρο Ποταμάρη. Όσον αφορά την πλοκή, η μικρή δεν έχει δει την μητέρα της από την γέννηση της. Εγώ θα προσπαθήσω να κρατήσω τη σχέση τους με δικά μου σημειώματα που της γράφω. Μέσα σε όλο αυτό κάποια στιγμή της έχει υποσχεθεί η μητέρα της ότι θα έρθει όταν κλείσει τα έκτα γενέθλια της. Φτάνει αυτή η ημέρα που γίνεται έξι ετών και ζητάει να δει τη μαμά της και εκεί ξεκινάει όλο το στόρυ», ανέφερε ο Νίκος Πολυδερόπουλος ως πατέρας της μικρής πρωταγωνίστριας.