MEDIA

Συγκινημένη η Μπέττυ Μαγγίρα: Το μήνυμά της για τη Ρωσία και την τραγωδία στα Τέμπη

Μπέτυ Μαγγίρα

Τι είπε η Μπέττυ Μαγγίρα για τη Μαρία Καρυστιανού 

Μία διαφορετική έναρξη η Μπέττυ Μαγγίρα στην εκπομπή της. Η παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 ξεκίνησε το «I Love ΣουΚού» μιλώντας για το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στη Μόσχα αλλά και στη συγκλονιστική ομιλία της Μαρίας Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο, στην οποία και αφιέρωσε συμβολικά τη σημερινή εκπομπή.

«Καλημέρα, καλωσήρθατε στο I Love ΣουΚού. Μία δύσκολη μέρα ξεκίνησε για όλους μας. Φαντάζομαι ότι έχετε διαβάσει και ότι έχετε δει για το νέο τρομοκρατικό χτύπημα στα προάστια της Μόσχας. Την ευθύνη ανέλαβε το Ισλαμικό Κράτος. Μπήκαν κάποιοι ισλαμιστές σε ένα συναυλιακό κέντρο, πυροβολούσαν ακατάπαυστα και υπάρχουν πάρα πολλοί νεκροί», ανέφερε αρχικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Είμαστε σοκαρισμένοι όλοι γιατί οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου είναι καθηλωτικές, με τον κόσμο να τρέχει και να ουρλιάζει. Δεν μπορεί κάτι τέτοιο να μην μας επηρεάζει ως ανθρώπους και ως εκπομπή. Ξέρετε ότι δεν πιάνουμε τέτοια τραγικά γεγονότα, θέλουμε να εστιάζουμε στο θετικό.

Θα πάρω λοιπόν τον λόγο και θα μιλήσω για το φως στο σκοτάδι και αυτή τη στιγμή το μόνο φως στο σκοτάδι που μπορούμε να δούμε γύρω μας είναι μία γυναίκα, η Μαρία Καρυστιανού. Μία γυναίκα που αποτελεί σύμβολο για μένα για όλο αυτόν τον Γολγοθά που περνά και σηκώνει στην πλάτη της έναν ολόκληρο λαό, πέρα από τους γονείς που θρηνούν τα παιδιά τους στα Τέμπη», συμπληρώνει συγκινημένη η παρουσιάστρια.

Πήγε η Μαρία Καρυστιανού και μίλησε για 5 λεπτά ξανά στο Ευρωκοινοβούλιο, όρθια για να τιμήσει τους 57 νεκρούς, πολύ συγκινητική ομιλία. Σοκάρεσαι με αυτή τη γυναίκα, που έχει καταφέρει να μετατρέψει τον πόνο σε καύσιμο, για να δικαιωθεί πρωτίστως η κόρη της αλλά και τα υπόλοιπα θύματα. Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως ένδειξη συμπαράστασης είναι να της αφιερώσουμε τη σημερινή μας εκπομπή», ανέφερε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.