MEDIA

Survivor και MasterChef έρχονται, απόψε, με επεισόδια γεμάτα ανατροπές

Survivor και MasterChef έρχονται, απόψε, με επεισόδια γεμάτα ανατροπές

Τα δύο ριάλιτι θα προβληθούν στις 21.00, σε ΣΚΑΪ και STAR αντίστοιχα

Είναι οι πρωταγωνιστές στην prime time και τα ριάλιτι που απασχολούν ιδιαίτερα. «Survivor» και «MasterChef» έρχονται απόψε με δύο καταιγιστικά επεισόδια. Στο προηγούμενο επεισόδιο (Παρασκευή 22/3) του διαγωνισμού μαγειρικής, ο Χρήστος Γανίτης ήταν αυτός που, τελικά, μαγείρεψε για τελευταία φορά στην κουζίνα του MasterChef 2024 και αποχώρησε οριστικά από τον διαγωνισμό.

Απόψε, Δευτέρα 25 Μαρτίου, μια νέα...γλυκιά εβδομάδα, με θέμα τη ζαχαροπλαστική, ξεκινάει για τους 15 διαγωνιζόμενους, που συνεχίζουν την πορεία τους στον μαγειρικό μαραθώνιο. Ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας, Γιάννης Κούρτογλου, έχει, για μια ακόμα φορά, τη μαγειρική τράπουλα στα χέρια του, αφού θα είναι αυτός που θα φτιάξει όλα τα ζευγάρια των μονομαχιών.

Η νέα εβδομάδα ξεκινά με δοκιμασία Mystery Box και αυτή τη φορά τους περιμένει ένα κουτί για «τολμηρούς», που κρύβει αρκετές εκπλήξεις! Ποιοι θα αποφασίσουν να «προκαλέσουν» την τύχη τους και να ρισκάρουν μέχρι τέλους και ποιοι θα προτιμήσουν πιο ασφαλή μαγειρικά μονοπάτια; Ο παράγοντας τύχη θα παίξει σημαντικό ρόλο και αυτή τη φορά, αλλά η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα θα είναι τα βασικά ζητούμενα.

Ο διαγωνισμός γίνεται όλο και πιο δύσκολος και αυτή τη στιγμή οι επίδοξοι MasterChefs οφείλουν να επιμείνουν περισσότερο στον στόχο τους. Οι τρεις σεφ κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα γλυκά πιάτα. Εκείνοι με τις λιγότερο καλές προσπάθειες θα βρεθούν σε δυσμενή θέση και στην περίπτωση ήττας της μπριγάδας τους θα κινδυνεύσουν να ψηφιστούν από τους συμπαίκτες τους.

Στους στίβους μάχης του ΣΚΑΪ οι εντάσεις συνεχίζονται! Απόψε, Κόκκινοι και Μπλε στο «Survivor» μπαίνουν σε έναν απαιτητικό στίβο μάχης για τη δεύτερη ασυλία όπου τα πάντα κρίνονται στον στόχο. Τα ματσαρίσματα πηγαίνουν πόντο - πόντο και οι ανατροπές στο σκορ δε σταματούν.

Οι δύο ομάδες αφήνουν στην άκρη τις εσωτερικές μονομαχίες τους για να φέρουν τη νίκη… Θα συνεχιστεί η καλή εμφάνιση των Κόκκινων ή οι Μπλε θα αποδείξουν ότι κυνηγούν με πάθος κάθε πόντο; Στο Συμβούλιο του νησιού στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται τα εσωτερικά θέματα μιας ομάδας. Η δεύτερη υποψηφιότητα είναι αυτή που διαμορφώνει τις εξελίξεις...