MEDIA

OPEN: Με TV Queens, Ιωάννα Μαλέσκου και νέα σειρά «βουτά» στα βαθιά

OPEN: Με TV Queens, Ιωάννα Μαλέσκου και νέα σειρά «βουτά» στα βαθιά
Η Ιωάννα Μαλέσκου
Instagram

Μετά την εκπομπή της Αννίτας Πάνια, το κανάλι συνεχίζει να επενδύει στην ψυχαγωγία

Ένα νέο κεφάλαιο φαίνεται ότι ανοίγει για το OPEN, καθώς αρχίζει να κάνει πράξη πρότζεκτ και σχέδια που είχαν πέσει στο τραπέζι. Έτσι, μετά την πρεμιέρα του «Next please» στα μέσα της χρονιάς, σειρά έχουν μερικές ακόμη πρώτες επίσημες.

Τα στελέχη του καναλιού και ο Νίκος Κοκλώνης ετοιμάζουν το νέο ριάλιτι με τίτλο «TV Queens». Σε ένα σπίτι, εκκολαπτόμενα αστέρια της TV συγκατοικούν, μαθητεύουν δίπλα σε καταξιωμένους ανθρώπους (όπως ο Ανδρέας Μικρούτσικος) και ετοιμάζονται να κερδίσουν μία θέση στον λαμπερό μικρόκοσμο ή τον τίτλο της νέας και πολλά υποσχόμενης παρουσιάστριας. Με παίκτριες μόνο γυναίκες, το ενδιαφέρον σίγουρα θα είναι μεγάλο όπως -λογικά πάντα- και οι εντάσσεις. Η μεγάλη έκπληξη αφορά, βέβαια, στην παρουσίαση αφού το νέο αυτό φορμάτ σηματοδοτεί την τηλεοπτική επιστροφή της Ιωάννας Μαλέσκου. Μετά τη συνεργασία με τον ΣΚΑΪ και το «Love It», η ξανθιά παρουσιάστρια έμεινε εκτός και τώρα κάνει come back τραβώντας τα βλέμματα. Πιο κατασταλαγμένη και ώριμη, θα προσπαθήσει να κερδίσει τη χαμένη ευκαιρία και να κλείσει τα κακά στόματα που την σχολιάζουν συνεχώς.

Με γοργούς ρυθμούς, όμως, ετοιμάστηκε και η νέα σειρά με τίτλο «Σαν ψέμα» που κάνει πρεμιέρα στις 8 Απριλίου, στις 17.45. O Πέτρος (Νίκος Πολυδερόπουλος) είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας που μεγαλώνει μόνος του την κόρη του Αλίκη αφού η γυναίκα του, τους εγκατέλειψε. Για να μην στεναχωρήσει τη μικρή της λέει ένα «γλυκό» ψέμα: ότι η μητέρα της δουλεύει στην Αφρική και πως της στέλνει καρτ ποστάλ και γράμματα, τα οποία όμως γράφει ο ίδιος, ενώ τα υπογράφει ως η μητέρα της. Ο Πέτρος έχει καταφέρει να κάνει την κόρη του να πιστέψει το ψέμα του μέχρι τα έκτα γενέθλιά της, που η μικρή περιμένει οπωσδήποτε τη μητέρα της από την Αφρική. Εντελώς συμπωματικά την ίδια περίοδο ψάχνοντας έναν χώρο για το γύρισμα ενός διαφημιστικού, ο Πέτρος γνωρίζεται με τη Ζωή (Κατερίνα Γερονικολού), μια νέα, όμορφη γυναίκα της οποίας η οικογένεια έχει ένα ιδιαίτερο καφενείο στην πόλη. Η Ζωή παρεξηγεί τις προθέσεις του Πέτρου θεωρώντας τον επίδοξο αγοραστή του οικογενειακού καφενείου τους. Όταν όμως καταλαβαίνει το λάθος της, ετοιμάζει μια τούρτα και πηγαίνει στο σπίτι του, για να του ζητήσει συγγνώμη. Εκείνη τη μέρα όμως είναι τα γενέθλια της μικρής, η οποία μόλις την αντικρύζει θεωρεί πως είναι η μητέρα της. Και από εκεί ξεκινάνε όλα!

Να σημειωθεί ότι στα συρτάρια του OPEN βρίσκονται αρκετά ακόμη κόνσεπτ, με εκείνο της Άννας Δρούζα να έχει προβάδισμα. Πρόκειται για μία βραδινή εκπομπή με συνεντεύξεις, που θα δώσει έναν κοινωνικό χαρακτήρα στο κανάλι.