Τα πρόσωπα του MEGA: Σταθερή 7άδα και ολικό ρεκτιφιέ στη βραδινή ζώνη

Τι ετοιμάζει το MEGA…

Τα πρόσωπα του MEGA: Σταθερή 7άδα και ολικό ρεκτιφιέ στη βραδινή ζώνη

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν, σίγουρα, δεν είναι η ευκολότερη για το MEGA στον τομέα της ψυχαγωγίας αφού ο ανταγωνισμός μπήκε εμπόδιο στον δρόμο για την πρωτιά. Όμως, οι παρουσιάστριες στέκονται με το κεφάλι ψηλά, παράγουν ένα καλό προϊόν που σχολιάζεται και κερδίζουν την εμπιστοσύνη των στελεχών. Έτσι, εκτός από κάποια συναρπαστική εξέλιξη, η κεντρική ομάδα της ψυχαγωγίας θα παραμείνει στη θέση της.

Ξεκινώντας από την πρωινή ζώνη και τη Φαίη Σκορδά, η παρουσιάστρια δήλωνε πέρυσι ότι θα παραμείνει στο MEGA για πολλά χρόνια! Κάτι που θα γίνει πράξη… Μετά από δύο σεζόν, έχει πάρει ήδη το πράσινο φως για του χρόνου και το βέβαιο είναι ότι θα δούμε αλλαγές στο team του «Buongiorno». Σταθερή θα παραμείνει και η Μαρία Μπεκατώρου. Μπορεί η βραδινή εκδοχή του «Chase» να μην βγήκε ποτέ στον αέρα, αλλά η παρουσιάστρια έχει την εκτίμηση και τον σεβασμό των στελεχών. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Σίσσυ Χρηστίδου, που συνεχίζει στη ζώνη του Σαββατοκύριακου με το «Χαμογέλα και πάλι»…

Φαίη Σκορδά

Στον τομέα των ενημερωτικών εκπομπών, το δίδυμο Ιορδάνης Χασαπόπουλος-Ανθή Βούλγαρη, ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Αγγελική Νικολούλη, σαρώνουν και θεωρούνται τα πιο δυνατά άλογα κούρσας στη μάχη της τηλεθέασης και των εντυπώσεων.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει και το τι συμβαίνει με την Τατιάνα Στεφανίδου. Φήμες την ήθελαν να συζητά την τηλεοπτική της επιστροφή, τις οποίες φρόντισε να διαψεύσει κατηγορηματικά. Η παρουσιάστρια έχει μετατοπίσει το ενδιαφέρον της αλλού, ειδικά μετά το «μάθημα» του ΣΚΑΪ.

Τατιάνα Στεφανίδου

Ολικό ρεκτιφιέ στη βραδινή ζώνη

Με τα σίριαλ «Γη της ελιάς» και «Μια νύχτα μόνο» να αποχαιρετούν φέτος, ήδη οι Ανδρέας Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και Βάνα Δημητρίου σχεδιάζουν το επόμενο βήμα τους. Η σειρά «Μπλε Ώρες» θα βγει στον αέρα του χρόνου και πρόκειται για μία δραματική-αστυνομική παραγωγή. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν σε Πήλιο, Τσαγκαράδα και Σποράδες, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι στο καστ θα δούμε πρωταγωνιστές και από τη «Γη της ελιάς».

Στο MEGA αναμένεται να μεταφερθεί το βιβλίο του Μένιου Σακελλαροπούλου, «Δύο Μαύρα Πουκάμισα», που θα μας ταξιδέψει στην Κρήτη. Σύμφωνα με την υπόθεση του μυθιστορήματος: «Εκεί κοντά στον Ψηλορείτη, απ’ όπου μπορούσαν να δουν με το καθάριο βλέμμα τους το πέταγμα των σταυραετών και το αντάριασμα τ’ ουρανού, εκεί στα ευλογημένα κι άπαρτα χώματα, ο Μανούσος κι ο Σήφης ένωσαν το αίμα τους για να γίνουν σταυραδέλφια ως τον θάνατο. Μεγάλωσαν σαν αληθινά αδέλφια, μέχρι που μπήκε στη ζωή τους η Μαρκέλλα, ένα σαγηνευτικό πλάσμα με μάτια γαλανά σαν τα βαθιά νερά του πελάγου, που έκανε τις καρδιές ν’ αναστενάζουν σαν τη λύρα που φουντώνει. Οι ζωές τους περιπλέχτηκαν και το πάθος πυρπόλησε την ύπαρξή τους σαν τη δυνατή ρακή που καίει τα σωθικά. Οι φλόγες θέριεψαν μέσα τους και τα όνειρα έγιναν εφιάλτες. Κι όταν η Μαρκέλλα αποφάσισε να ακολουθήσει μόνη της το νήμα της δικής της ύπαρξης, κόβοντας τα δεσμά που την ένωναν με το παρελθόν, το κουβάρι έγινε κόμπος, με εξέλιξη σοκαριστική... Αθώο και ένοχο αίμα ενώθηκαν ξανά στα δυο περήφανα μαύρα πουκάμισα».

Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι έχουν ξεκινήσει γυρίσματα για τη σειρά «Κάμπινγκ». Οι Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιώργος Χρυσοστόμου, Βίκυ Σταυροπούλου, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Μπέσσυ Μάλφα, Γιάννης Νταλιάνης, Νάντια Κοντογεώργη, Νικόλας Χανακούλας, Αρετή Πασχάλη, Αναστασία Στυλιανίδη, Νίκη Παλληκαράκη, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Χάρης Χιώτης, Αλέξανδρος Τωμαδάκης, Εύα Σαμιώτη και Στρατής Χατζησταματίου έχουν πάρει εδώ και καιρό το σενάριο στα χέρια τους και, πλέον, έχουν μπει στο σετ… για τη νέα τηλεοπτική δουλειά που θα συζητηθεί.

Στην καρδιά της ιστορίας βρίσκεται ο Ιορδάνης (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος), ένας φιλήσυχος και καθωσπρέπει λογιστής. Η απόφασή του να κάνει την προσωπική του επανάσταση είναι ριζική: εγκαταλείπει την παλιά του ζωή, αρπάζει μία βαλίτσα γεμάτη λεφτά και καταφεύγει με τα ανυποψίαστα παιδιά του στο κάμπινγκ «Άλλος Κόσμος». Εκεί, έρχεται αντιμέτωπος με τον επιβλητικό και ιδιόρρυθμο διευθυντή του κάμπινγκ, τον Σοφοκλή (Γιώργος Χρυσοστόμου). Ο «καμπινγκράτορας» Σοφοκλής, με τη δική του ιδιαίτερη κοσμοθεωρία, γίνεται ο καταλύτης για τη μεταμόρφωση του Ιορδάνη από έναν «αόρατο άνθρωπο» σε κεντρικό πρόσωπο μιας σειράς από απρόβλεπτες περιπέτειες. Η συνάντηση δύο εκ διαμέτρου αντίθετων χαρακτήρων αποτελεί τον πυρήνα μιας εκρηκτικής και άκρως κωμικής συνύπαρξης.

Η αρχική λίστα με τις νέες σειρές του MEGA, για την επόμενη σεζόν, ολοκληρώνεται με το θρίλερ «Σύγκρουση». Σε σενάριο των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη και σκηνοθεσία του Αλέκου Κυράνη, είναι μια διεισδυτική ματιά στον πυρήνα των ανθρώπινων σχέσεων, στη δύναμη της έλξης και της ανθρώπινης αδυναμίας. Είναι μία σύγχρονη ιστορία, που εξερευνά τα όρια της προσωπικής ευθύνης και τη λεπτή γραμμή ανάμεσα στην αλήθεια και τη βολική εκδοχή της. Όταν ο νεαρός μουσικός Φίλιππος Ράπτης (Δημήτρης Καπουράνης) κατηγορείται για τον θάνατο της συντρόφου του σε τροχαίο, που συνέβη υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, η δικηγόρος Άννα Καλογήρου (Ελίζα Σκολίδη) αναλαμβάνει την υπεράσπισή του. Στην προσπάθειά της να τον αθωώσει, παρασύρεται σε έναν λαβύρινθο αμφιβολιών και αμφιλεγόμενων στοιχείων. Κι όσο η δίκη προχωρά, τόσο πιο προσωπική, συναισθηματικά και ηθικά, γίνεται η εμπλοκή της, ώσπου θα βρεθεί αντιμέτωπη όχι μόνο με την υπόθεση, αλλά και με τη συνείδησή της. Πρωταγωνιστούν οι Δημήτρης Καπουράνης, Ελίζα Σκολίδη, Μαρία Ναυπλιώτου, Νίκος Ψαρράς, Κάτια Γκουλιώνη, Μάρκος Παπαδοκωνσταντάκης, Ευαγγελία Συριοπούλου, Λεωνίδας Κακούρης, Ναταλία Σουίφτ, που αναμένεται να απογειώσουν την κάθε σκηνή.

Να σημειωθεί ότι άμεσα θα ξεκινήσουν γυρίσματα και για τη νέα θρησκευτική σειρά για το βίο του Άγιου Ιωσήφ, με τον Άρη Σερβετάλη.

Διαβάστε επίσης

Σχόλια
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή