«Η απόλυτη ξεφτίλα»: Ξεσπά ο Φοίβος Παπαδάκης για το νέο δίδυμο του «Καλημέρα Ελλάδα»

«Μηδέν σεβασμός σε μια ιστορική εκπομπή που έχτισε ο πατέρας μου», έγραψε ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη εξαπολύοντας «πυρά» κατά του Άκη Παυλόπουλου και του Βασίλη Χιώτη 

«Η απόλυτη ξεφτίλα»: Ξεσπά ο Φοίβος Παπαδάκης για το νέο δίδυμο του «Καλημέρα Ελλάδα»
Snapshot
  • Ο Φοίβος Παπαδάκης εξέφρασε έντονη δυσαρέσκεια για το νέο δίδυμο παρουσιαστών του «Καλημέρα Ελλάδα», που αποτελούν ο Άκης Παυλόπουλος και ο Βασίλης Χιώτης.
  • Ο γιος του Γιώργου Παπαδάκη κατήγγειλε έλλειψη σεβασμού προς την ιστορική εκπομπή που δημιούργησε ο πατέρας του.
  • Χρήστες στα social media εξέφρασαν αρνητικά σχόλια για την αλλαγή παρουσιαστών, τα οποία αναδημοσίευσε ο Φοίβος Παπαδάκης.
  • Το νέο δίδυμο παρουσιαστών ξεκίνησε τη σεζόν στον ΑΝΤ1 μετά την αποχώρηση του Γιώργου Παπαδάκη από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή.
Snapshot powered by AI

Ο Φοίβος Παπαδάκης ξέσπασε με αφορμή το νέο δίδυμο παρουσιαστών του «Καλημέρα Ελλάδα», εκφράζοντας ανοιχτά τη δυσαρέσκειά του για τις αλλαγές στην εκπομπή που «έχτισε» ο πατέρας του, Γιώργος Παπαδάκης.

Τη νέα τηλεοπτική σεζόν, στο τιμόνι της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής του ΑΝΤ1 θα βρεθούν ο Άκης Παυλόπουλος και ο Βασίλης Χιώτης. Οι δύο δημοσιογράφοι εμφανίστηκαν μαζί σε βίντεο του τηλεοπτικού σταθμού, το οποίο συνοδεύτηκε -μεταξύ άλλων - και από κάποια αρνητικά σχόλια χρηστών που έδειξαν να μη συμφωνούν με την επιλογή των συγκεκριμένων προσώπων.

Ανάμεσα στα σχόλια που αναδημοσίευσε ο Φοίβος Παπαδάκης στο Instagram Story του ήταν οι φράσεις: «Έφυγε ο Γιώργος Παπαδάκης, πάει η πρωινή ενημέρωση. Ο ΣΚΑΪ πήγε ΑΝΤ1» και «Σίγουρη αποτυχία».

Ο γιος του αείμνηστου δημοσιογράφου δεν έκρυψε την οργή και την απογοήτευσή του για το νέο τηλεοπτικό δίδυμο, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Η απόλυτη ξεφτίλα… Μηδέν σεβασμός σε μια ιστορική εκπομπή που έχτισε ο πατέρας μου», κάνοντας, παράλληλα, αναφορά τον επίσημο λογαριασμό του ANT1.

foivos-papadakis.jpg

Διαβάστε επίσης

Σχόλια (4)
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή