MEDIA

Το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο σπάει το newsbomb.gr

Το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο σπάει το newsbomb.gr

Πρωτιά, χθες, στο σύνολο των ιστοσελίδων στην Ελλάδα - Ξεπεράσαμε ακόμη και την παγκόσμια μηχανή αναζήτησης Yahoo – 200.000 unique πίσω, το δεύτερο ενημερωτικό site!

Το ένα ρεκόρ πίσω από το άλλο σπάει το Newsbomb.gr!

Χάρη σε σας, το αναγνωστικό του κοινό, χτες Δευτέρα 27/8/12 η ναυαρχίδα της DPG Digital Media δεν κατέκτησε μονάχα την πρωτιά μεταξύ των ενημερωτικών μέσων. Το Newsbomb.gr τερμάτισε πρώτο στο σύνολο των ιστοσελίδων στην Ελλάδα!

Είναι χαρακτηριστικό ότι, πλέον, το Newsbomb.gr ξεπερνά ακόμη και την παγκόσμια μηχανή αναζήτησης Yahoo! Σε ό,τι αφορά τα ενημερωτικά μέσα, ο δεύτερος μετά από το Newsbomb.gr είναι, πια, περισσότερο από 200.000 μοναδικούς επισκέπτες (την ημέρα) πίσω.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η ναυαρχίδα της DPG Digital Media στην ενημέρωση σημείωσε ρεκόρ επισκεψιμότητας τη Δευτέρα 27 Αυγούστου προσελκύοντας 354.255 μοναδικούς επισκέπτες, και καταγράφοντας 1.785.294 προβολές σελίδων και συνολικά 506.813 επισκέψεις.

Nielsen_News_27-08-12_swsto_mesa

Το Newsbomb.gr αποδεικνύει διαρκώς ότι αποτελεί το κορυφαίο online ενημερωτικό μέσο αλλά και No1 brand αφήνοντας πίσω του portals όπως τα Yahoo!, MSN και in.gr.

Nielsen_27-08-12_swsto_mesa

Το Newsbomb.gr οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους Ελληνες πολίτες που το επιλέγουν για να ενημερωθούν έγκαιρα και έγκυρα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη διαρκή, καθημερινή ψήφο εμπιστοσύνης στο αιχμηρό, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του Newsbomb.gr, που δε διστάζει να τα βάλει με τα μεγάλα συμφέροντα!

Newsbomb.gr Για να γνωρίζεις αμέσως ό,τι σκάει!