3.000 αιτήσεις για το νέο ριάλιτι Botrini's Project

3.000 αιτήσεις νέοι στάθηκαν στην ουρά για να ζητήσουν μία θέση εργασίας στο τηλε - εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.Ο Έκτορας...

3.000 αιτήσεις νέοι στάθηκαν στην ουρά για να ζητήσουν μία θέση εργασίας στο τηλε - εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι.Ο Έκτορας διάλεξε τους 12 "τυχερούς" που κατάφεραν να περάσουν και να βρουν δουλειά. Ο σεφ παίρνει το ρίσκο να μεταμορφώσει δώδεκα εντελώς άπειρους στην κουζίνα σε chef πρώτης γραμμής. Οι άπειροι νέοι ηλικίας 18 με 30 χρονών, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στο ολοκαίνουργιο εστιατόριο του Μποτρίνι στην Αθήνα. Έτσι στο νέο ριάλιτι οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν για δώδεκα εβδομάδες βήμα-βήμα την προσπάθειά τους να φτάσουν στον στόχο τους και ο Έκτορας Μποτρίνι θα είναι δίπλα τους. Μαζί με μια ομάδα καθηγητών γαστρονομίας και μαγειρικής θα τους εκπαιδεύει και θα τους εμψυχώνει να πιστέψουν στον εαυτό τους μέσα από μια σειρά μαθημάτων και δοκιμασιών.
Η εκπομπή θα ενταχθεί στο πρόγραμμα του Alpha στις 30 Μαρτίου και θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη στις 21.00 όπως ανακοίνωσε ο Alpha στην συνέντευξη τύπου.

 

 

Πηγή: gossip-tv