MEDIA

Ο αγώνας Ελλάδα-Ρουμανία ζωντανά στο Mega

Ο αγώνας Ελλάδα-Ρουμανία ζωντανά στο Mega

Η στιγμή της αλήθειας για την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου φτάνει και το MEGA θα μεταδώσει ζωντανά τους δύο αγώνες μπαράζ με τη Ρουμανία για την πρόκριση της Ελλάδας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας.

• Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2013, στις 21:45, δείτε τον αγώνα μεταξύ των ομάδων ΕΛΛΑΔΑ-ΡΟΥΜΑΝΙΑ, σε απευθείας μετάδοση από το Καραϊσκάκη. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Στις 21:00 μεταδίδεται η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με τον Γιάννη Θειακό και τον Μένιο Σακελλαρόπουλο. Και αμέσως μετά τον αγώνα, στην συνέχεια της εκπομπής «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», ζωντανά το «τρίτο ημίχρονο», με αναλύσεις και δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος και των πρωταγωνιστών, αλλά και σπουδαίους προσκεκλημένους. Καλεσμένος στο στούντιο ο πρώην άσος της Εθνικής Νίκος Νταμπίζας.

•Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013, στις 21:00, δείτε τον αγώνα ΡΟΥΜΑΝΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ, σε απευθείας μετάδοση από το Βουκουρέστι. Τον αγώνα περιγράφει ο Χρήστος Σωτηρακόπουλος.

Και αμέσως μετά τον αγώνα, η εκπομπή «ΠΑΜΕ ΜΟΥΝΤΙΑΛ», με το «τρίτο ημίχρονο» του ματς, αναλύσεις και δηλώσεις του Φερνάντο Σάντος και των πρωταγωνιστών, αλλά και σπουδαίους προσκεκλημένους.