ΕΣΗΕΑ: Ζητάει συνάντηση με Βρούτση για τα αθλητικά ΜΜΕ της «Πήγασος»

ΕΣΗΕΑ: Ζητάει συνάντηση με Βρούτση για τα αθλητικά ΜΜΕ της «Πήγασος»

Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ απέστειλε αίτηση προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Γιάννη Βρούτση ζητώντας τριμερή συνάντηση για τα αθλητικά μέσα του Ομίλου «Πήγασος». Η αίτηση αναλυτικά αναφέρει.

«Προς

τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης
κ. Γιάννη Βρούτση

ΑΙΤΗΣΗ
Της «Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών» (Ε.Σ.Η.Ε.Α.), που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ακαδημίας αρ. 20 και εκπροσωπείται νόμιμα.

Παρακαλούμε να ορίσετε τριμερή συνάντηση μεταξύ των εκπροσώπων του σωματείου μας και των εργαζομένων, των εκπροσώπων της ανώνυμης εταιρείας με την επωνυμία «SPORT PLUS A.E.E.», η οποία εδρεύει στο Χαλάνδρι Αττικής, οδός Εμμανουήλ Μπενάκη, αρ. 5 και εκπροσωπείται νόμιμα, η οποία εκδίδει την αθλητική εφημερίδα «GOAL NEWS» και λειτουργεί και τον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA», καθώς και τη δική σας, σχετικά με τα καίρια εργασιακά ζητήματα που έχουν προκύψει στα παραπάνω μέσα, που εργάζονται οι συνάδελφοί μας δημοσιογράφοι και ειδικότερα, την προταθείσα για τρίτη συνεχή φορά μείωση των αποδοχών τους μέσω της υπογραφής νέων ατομικών συμβάσεων, προκειμένου να βρεθεί μία κοινά αποδεκτή λύση.

Αθήνα, 12 Φεβρουαρίου 2014»