MEDIA

Το «Game of Thrones» λίγο έλειψε να μην γυριστεί ποτέ!

Το «Game of Thrones» λίγο έλειψε να μην γυριστεί ποτέ!

Και όμως... Τι και αν μιλάμε για μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές των τελευταίων ετών; Όπως μαθαίνουμε, υπήρχε σοβαρή πιθανότητα να μην έφτανε ποτέ στους τηλεοπτικούς μας δέκτες!

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε βασική πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης σειράς σε πρόσφατη συνέντευξή της, ο «πιλότος» του «Game of Thrones», το πρώτο δηλαδή δοκιμαστικό επεισόδιο που γυρίστηκε, δεν είχε ικανοποιήσει και τόσο τους υπεύθυνους του δικτύου HBO, σε σημείο μάλιστα που λίγο έλειψε να πουν «όχι» στην αγαπημένη σειρά!

Όπως ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξή της η βρετανίδα ηθοποιός Sophie Turner (η τηλεοπτική Σάνσα Σταρκ), ο αρχικός «πιλότος» δεν άρεσε καθόλου στους ανθρώπους του HBO με αποτέλεσμα να υπάρξει σοβαρή πιθανότητα η σειρά να μην προχωρήσει ποτέ...

sansa-tyrion 2863144b 1

Με αφορμή την πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του «Game of Thrones» στη Βρετανία, η Turner δήλωσε στον βρετανικό Τύπο ότι «προφανώς ο πιλότος ήταν σχετικά κακός. Αναγκαστήκαμε να τον γυρίσουμε ξανά σχεδόν ολόκληρο, γιατί μάλλον ήταν κακός».

Και η 18χρονη ηθοποιός συνέχισε: «Εμείς πιστεύαμε πως το επεισόδιο ήταν εξαιρετικό, ωστόσο το HBO κόντεψε να πει ''όχι'' στη σειρά».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Telegraph, ο αρχικός «πιλότος» της δημοφιλούς σειράς γυρίστηκε το φθινόπωρο του 209 και είχε σημαντικές διαφορές όσον αφορά το καστ, με την ηθοποιό Tamzin Merchant να ενσαρκώνει την Ντενέρις Ταργκάρεαν στη θέση της Emilia Clarke, και την Jennifer Ehle στο ρόλο της Κέιτλιν Σταρκ αντί της Michelle Fairley. Τελικά ο επεισόδιο ξαναγυρίστηκε με τους ηθοποιούς να αλλάζουν.

game-of-thrones-season-4-dragon-mother

Όπως μαθαίνουμε ακόμη τον αρχικό πιλότο είχε σκηνοθετήσει ο Thomas McCarthy, ωστόσο ο Tim Van Patten (γνωστός από τη δουλειά του στις σειρές «The Wire» και «Boardwalk Empire»), ανέλαβε να ξαναγυρίσει μεγάλο μέρος του επεισοδίου, το οποίο τελικά έφτασε στις οθόνες μας τον Απίριλιο του 2011.

game-of-thrones-season-4-kit-harington

Ο τέταρτος κύκλος έκανε πρεμιέρα με τεράστια επιτυχία την προηγούμενη Κυριακή, με το επεισόδιο να σαρώνει στην τηλεθέαση, να γίνεται το θέμα με τις περισσότερες αναρτήσεις στο Twitter και η πιο δημοφιλής αναζήτηση του Google, ενώ προκάλεσε το «κρασάρισμα» της υπηρεσίας streaming HBO Go!

Με αγωνία λοιπόν όλοι περιμένουμε το δεύτερο επεισόδιο με τίτλο «Το Λιοντάρι και το Ρόδο», στο οποίο μάλλον θα κυριαρχεί ο γάμος του βασιλιά Τζόφρι με την Μάργκερι Ταϊρέλ.

Το νέο επεισόδιο θα προβληθεί στις ΗΠΑ την Κυριακή 13/4 και 48 ώρες μετά στην Ελλάδα από την Nova.

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως! Στο Game of Thrones συμμετέχουν 6 πορνοστάρ (pics)

Game of Thrones Season 4: Σήμερα το πρώτο επεισόδιο και στην Ελλάδα

Game of Thrones Season 4: Χαμός με το πρώτο επεισόδιο του νέου κύκλου

Game of Thrones: Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον 4ο κύκλο