MEDIA

Euro 2004: Οι στιγμές που μας ένωσαν στο Novasports 1

Euro 2004: Οι στιγμές που μας ένωσαν στο Novasports 1

Το τέταρτο και τελευταίο ντοκιμαντέρ της εκπομπής «Legend Stories», που είναι αφιερωμένη στην Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, εν όψει της συμμετοχής της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας έρχεται στα κανάλια Novasports.

Οι συνδρομητές θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν αύριο στις 23:00 μέσα από το Novasports 1 με τον τίτλο του επεισοδίου να είναι «Euro 2004: Οι στιγμές που μας ένωσαν».

Κατά τη διάρκεια του ντοκιμαντέρ, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πως έζησε ο ελληνικός λαός λεπτό προς λεπτό, τη μεγαλύτερη επιτυχία του ελληνικού ποδοσφαίρου, την κατάκτηση του Euro 2004 στα γήπεδα της Πορτογαλίας.

Το αφιέρωμα παρουσιάζει πως έζησαν το ταξίδι στο όνειρο, οι χιλιάδες των απλών ανθρώπων που παρακολούθησαν στις καφετέριες την πορεία της Εθνικής προς την κορυφή, οι διάσημοι καλλιτέχνες που ταξίδεψαν στα γήπεδα της Πορτογαλίας, και οι δημοσιογράφοι που ξεκίνησαν για αποστολή μίας εβδομάδας και επέστρεψαν σπίτι τους μετά από σχεδόν ένα μήνα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων για την τέταρτη εκπομπή «Legend Stories» με τίτλο «Euro 2004:Oι στιγμές που μας ένωσαν» έχει ως εξής:
Τρίτη 10/6, 23:00, Novasports 1 & Novasports 1 HD
Τετάρτη 11/6, 22:00, Novasports 2 & Novasports 2 HD και από την Web TV του Novasports.gr
Πέμπτη 12/6, 19:00, Novasports 1 & Novasports 1 HD