MEDIA

«O πόλεμος των άστρων – Οι επαναστάτες» κάνει πρεμιέρα στο κανάλι DISNEY XD

«O πόλεμος των άστρων – Οι επαναστάτες» κάνει πρεμιέρα στο κανάλι DISNEY XD

“O Πόλεμος των Άστρων – Οι Επαναστάτες» μία νέα συναρπαστική τηλεοπτική σειρά κινουμένων σχεδίων βασισμένη στο θρυλικό έπος όλων των εποχών STAR WARS, έρχεται στην Ελλάδα.


Η γεμάτη δράση σειρά τοποθετείται χρονικά ανάμεσα στα γεγονότα του Επεισοδίου III και IV - μια περίοδο 20 χρόνων η οποία δεν έχει ποτέ αποκαλυφθεί στην οθόνη. “O Πόλεμος των Άστρων – Οι Επαναστάτες» δίνει τη δυνατότητα στους θεατές να πάρουν μία γεύση από αυτή τη συγκλονιστική περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας γεννιέται η Επαναστατική Συμμαχία. Η ιστορία εξελίσσεται σε μία ζοφερή στιγμή για το γαλαξία όπου η σατανική Γαλαξιακή Αυτοκρατορία σφίγγει το κλοιό της και κυνηγά να εξοντώσει τους τελευταίους Ιππότες Τζεντάι, οι οποίοι έχουν σχεδόν εξαφανιστεί.

Η σειρά μας μεταφέρει στις συναρπαστικές περιπέτειες μιας ομάδας πολιτών που εναντιώνονται στην τυραννία της Αυτοκρατορίας και βοηθούν όσους βρίσκονται κάτω από τη καταπίεση του Αυτοκράτορα. Στην αρχή της σειράς, οι Αυτοκρατορικές δυνάμεις καταλαμβάνουν έναν απομακρυσμένο πλανήτη, κυβερνώντας με σιδηρά πυγμή και ρημάζοντας τις ζωές των κατοίκων του. Το πανέξυπνο όμως πλήρωμα του αστρόπλοιου «Φάντασμα» είναι από τους ελάχιστους επίλεκτους που είναι αρκετά γενναίοι για να ορθώσουν το ανάστημά τους ενάντια στην Αυτοκρατορία. Με ενωμένες τις δυνάμεις όλων των μελών του, αυτό το ασυνήθιστο τσούρμο θα αντιμετωπίσει νέους και απειλητικούς κακούς, θα έρθει αντιμέτωπο με ιδιόρρυθμους αντιπάλους, θα εμπλακεί σε συναρπαστικές περιπέτειες και όλοι τους θα γίνουν ήρωες με δύναμη να πυροδοτήσουν μια ολόκληρη επανάσταση.

Η πρεμιέρα της σειράς έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στις 09:25 με ένα ειδικό τηλεοπτικό επεισόδιο μίας ώρας με τίτλο "Ο Πόλεμος των Άστρων οι Επαναστάτες: Η Σπίθα της Επανάστασης” στο Disney ΧD. Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου στις 09:25 η σειρά θα ξεκινήσει να μεταδίδεται στο κανάλι Disney XD σε 163 χώρες σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα.

Ας γνωρίσουμε όμως από κοντά κάποιους από τους ήρωες της σειράς:

Ο Έζρα είναι ένας 14χρονος μικρός κλέφτης που μαθαίνει να μάχεται για υψηλότερα ιδανικά. Δεν αντιλαμβάνεται ότι είναι ευαίσθητος στη Δύναμη, παρότι είναι προικισμένος με μερικές παράξενες ικανότητες και εκπληκτικά αντανακλαστικά.

Μόνο μέσω της φιλίας του με τον Κέιναν, μαθαίνει την πραγματική φύση της δύναμής του.

Ο Κέιναν είναι ένας πολεμιστής με αυτοπεποίθηση και από τους λίγους επιζώντες από την εκκαθάριση των Τζεντάι του Αυτοκράτορα. Ξέρει να χειρίζεται τα όπλα, είναι λίγο σαρκαστικός, και κρατά μυστικό το παρελθόν του.

Οι χιτώνες των Τζεντάι που φορούσαν κάποτε, έχουν εξαφανιστεί προ πολλού και αντικαταστάθηκαν από πανοπλία και θήκη όπλου, αν και η αλογοουρά του τύπου σαμουράι υπαινίσσεται την καταγωγή του ως Ιππότης Τζεντάι.

Μόνο ένα άτομο μπορεί να κάνει το πιλοτάρισμα του Φαντάσματος να φαίνεται παιχνιδάκι, και αυτή είναι η Χέιρα. Είναι άσσος πιλότος, ικανή πολεμίστρια και εκπληκτική οδηγός διαφυγής.

Παρόλο που έχει ισχυρή θέληση, η Χέιρα διατηρεί τη συνοχή της ομάδας και μπορεί να είναι τρυφερή και καλοσυνάτη. Αυτή η Twi'lek είναι αξιόπιστη, προσγειωμένη και γεμάτη σύνεση.

Κάθε ομάδα χρειάζεται ένα σκληροτράχηλο αντράκι, και ο Ζεμπ είναι η δύναμη του πληρώματος πάνω στο Φάντασμα. Παρά την ογκώδη και κραυγαλέα, άγρια εμφάνισή του, είναι ένας καλοεκπαιδευμένος άνδρας της τιμητικής φρουράς και εξαιρετικά μορφωμένος.

Ο Ζέμπ είναι ένας ρωμαλέος και ταυτόχρονα ευκίνητος μαχητής, που χαίρεται μόνο όταν σπάζει στο ξύλο τους αυτοκρατορικούς στρατιώτες.

Η Σαμπίν είναι μια δυνατή ηρωίδα που δεν ανέχεται πολλά-πολλά, τρελαίνεται να ανατινάζει διάφορα πράγματα και να υπογράφει τη δουλειά της με γκράφιτι.

Είναι μια πολύ εκφραστική και δημιουργική Μαντοριανή, κάτι που διακρίνει κανείς από την ευκολία της στο να συντηρεί και να προσαρμόζει την τεχνολογία και τον οπλισμό στις ανάγκες και τις προτιμήσεις της ομάδας.

Σας παρουσιάζουμε το Τσόπερ, ένα τεμπέλικο και ξεχαρβαλωμένο ανδρoοειδές που ειδικεύεται στις επισκευές αστρόπλοιων, στην πρόσβαση σε υπολογιστές και στις κασκαρίκες.

Το Τσόπερ είναι ένα παλιό ανδροειδές που συναρμολογήθηκε από παράταιρα εξαρτήματα με το πέρασμα του χρόνου, αλλά οι μοναδικές τροποποιήσεις του το κάνουν το τέλειο εργαλείο για τη διατήρηση του Φαντάσματος σε καλή κατάσταση.

Οι Στορμτρούπερς, οι Στρατιώτες της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας με εξαιρετική εκπαίδευση που εκτελούν τις εντολές του Αυτοκράτορα και διατηρούν την τυραννική τάξη έως τα πέρατα του γαλαξία.

Είναι το φόβητρο όλων λόγω της μιλιταριστικής υπακοής και της αταλάντευτης προσήλωσής τους στον Αυτοκράτορα.

Μια πανίσχυρη και τρομακτική Αυτοκρατορική απειλή. Ο Ανακριτής είναι ένας κατάσκοπος ευαίσθητος στη Δύναμη και εκφοβιστικός χαρακτήρας, στον οποίο ανατέθηκε να ξετρυπώσει τους εναπομείναντες Ιππότες Τζεντάι.

Το πιο ισχυρό όπλο του είναι το κοφτερό και αναλυτικό μυαλό του.

Την παραγωγή υπογράφει η Lucasfilm Animation μαζί με τους Dave Filoni (Ο Πόλεμος των Άστρων: Ο Πόλεμος των Κλώνων, Avatar: Ο Τελευταίος Μαχητής του Ανέμου), Simon Kinberg (X-Men: Η Πρώτη Γενιά, Σέρλοκ Χολμς, Ο κύριος και η κυρία Σμιθ) και Greg Weisman (σειρές Young Justice, The Spectacular Spider-Man, Gargoyles), ταλέντα της ομάδας παραγωγής που σημείωσε τεράστια επιτυχία αποσπώντας βραβείο Emmy για τη τηλεοπτική σειρά «Ο Πόλεμος των Άστρων: Ο Πόλεμος των Κλώνων».

Δείτε το trailer της σειράς στο παρακάτω link:

http://www.disney.gr/star-wars/videos#/videoId/1_e89d4nyw