MEDIA

Η Έλενα Τσαβαλιά «έβαλε φρένο» στην πορεία της σούπερ Νόβα;

Η Έλενα Τσαβαλιά «έβαλε φρένο» στην πορεία της σούπερ Νόβα;

Η παρουσία της εκρηκτικής και εντυπωσιακής Τζούλιας Νόβα στο «Mega με Μια» μόνο απαρατήρητη δεν πέρασε από την έναρξη της πετυχημένης πρωινής εκπομπής του Mega.

Τόσο ντόρο έκανε η Τζούλια που έφτασε να συζητιέται περισσότερο κι από τις ανώτερες σε θέση κεντρικές γυναικείες παρουσίες της εκπομπής.

Και σίγουρα αυτό δεν άρεσε και πολύ. Όχι στο κανάλι, στις ίδιες. Εδώ που τα λέμε δεν είναι και εύκολο για κανέναν να αποδεχτεί ότι η… διακόσμηση έκλεψε την παράσταση από το κυρίως θέμα. Πόσο μάλλον όταν άρχισε να ακούγεται έντονα –και όπου υπάρχει καπνός πάντα υπάρχει και φωτιά- πως το κανάλι θέλει να εκμεταλλευτεί περισσότερο την δημοσιότητα που απέσπασε με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό της η Τζούλια δίνοντάς της πιο ενεργό ρόλο στο πρωινό.

Σιγά μην περνούσε εύκολα αυτό. Ο Μάρκος Σεφερλής μπορεί να ενέκρινε την ιδέα της παραγωγής και του καναλιού και να άφησε να γίνουν τα πρώτα δοκιμαστικά της Τζούλιας ως ομιλούσα πια και με ενεργό ρόλο αλλά η σύντροφος της ζωής του, όπως ακούγεται, μαθαίνοντας τις εξελίξεις έγινε ελαφρώς τούρμπο.

Όπως συζητιέται αρκετά γλυκά στην αρχή και πιο έντονα στην συνέχεια με συνοπτικές διαδικασίες ανέκοψε την πορεία της ταχύτατα ανερχόμενης σούπερ Νόβα. Επισήμως, «δεν τα λέει» όσο καλά «γράφει» στη μικρή οθόνη. Κι αν συνεχίσει να συζητιέται πιο πολύ από τις άλλες να δείτε που σε λίγο δεν θα «γράφει» κιόλας στην οθόνη του Mega πια.

Πηγή: gossip-tv.gr

Σχετικές ειδήσεις