MEDIA

Πρώτο το Newsbomb στις μετρήσεις της ΕΝΕΔ

Πρώτο το Newsbomb στις μετρήσεις της ΕΝΕΔ

Θερμή υποδοχή είχε το Newsbomb.gr στο επίσημο λανσάρισμά του στην κατάταξη των στατιστικών μετρήσεων της Ένωσης Εκδοτών Διαδικτύου.

Από τον πρώτο μήνα της παρουσίας του στην επίσημη μέτρηση της ΕΝΕΔ, η οποία συνδυάστηκε και με την ανανέωση στην εμφάνισή και τις υπηρεσίες του, το Newsbomb.gr κατέκτησε την πρώτη θέση σε επίπεδο επισκεψιμότητας μοναδικών επισκεπτών του site, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η ΕΝΕΔ για τη μέτρηση του Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, το Newsbomb.gr, το κορυφαίο ειδησεογραφικό site το οποίο εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media, άγγιξε τον εντυπωσιακό αριθμό των 3.257.836 μοναδικών επισκεπτών το μήνα Νοέμβριο και κατέκτησε την πρώτη θέση στην επίσημη μέτρηση της Ενωσης Εκδοτών Διαδικτύου.

Τα επίσημα στοιχεία των μετρήσεων της ΕΝΕΔ εδραιώνουν με τον πλέον αδιαμφισβήτητο τρόπο τη δυναμική του site το οποίο με την παρεμβατικότητά του, τα αποκαλυπτικά του ρεπορτάζ και την ταχύτατη «κάλυψη» της τρέχουσας επικαιρότητας, στην Ελλάδα και τον κόσμο, αποκτά μέρα με την ημέρα όλο και μεγαλύτερο έρεισμα στο ευρύ αναγνωστικό κοινό στο Διαδίκτυο.

Παράλληλα, το ανανεωμένο Newsbomb.gr επιβεβαιώνει τη μοναδική του δυνατότητα να παρέχει στην αγορά ένα ολοκληρωμένο και πλήρες πακέτο από προσφερόμενες προτάσεις στους χρήστες αλλά και στη διαφημιστική αγορά.

Σχετικές ειδήσεις