MEDIA

Το πρώτο τεύχος του Leoforos εντελώς δωρεάν με την Πράσινη

Το πρώτο τεύχος του Leoforos εντελώς δωρεάν με την Πράσινη

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού Leoforos κυκλοφορεί εντελώς δωρεάν την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου μαζί με την Πράσινη και είναι αφιερωμένο στο event της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, μια καταπράσινη μπασκετική γιορτή που θα κάνει όλους τους οπαδούς του Εξάστερου υπερήφανους.

Η εφημερίδα όλων των Παναθηναϊκών προσφέρει στον κόσμο του τριφυλλιού μια πολυτελή έκδοση, στην οποία καταγράφονται τα... κατορθώματα των πέντε αστεριών που αποτελούν την καλύτερη πεντάδα όλων των εποχών, όπως την επέλεξαν μέσω ψηφοφορίας οι επισκέπτες του Leoforos.gr και θα βραβευτούν από τη διοίκηση της ΚΑΕ, το βράδυ της 23ης Σεπτεμβρίου.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και ο Θανάσης Γιαννακόπουλος γράφουν στο Leoforos για το event, ενώ Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντέγιαν Μποντιρόγκα, Στόγιαν Βράνκοβιτς και Αντώνης Φώτσης... παρουσιάζονται όπως δεν τους έχετε συνηθίσει, μέσα από τις αναμνήσεις του Φραγκίσκου Αλβέρτη.

Στο συλλεκτικό πρώτο τεύχος του Leoforos που θα κυκλοφορήσει με την Πράσινη της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου, εντελώς δωρεάν, θα έχετε τη δυνατότητα να διαβάσετε ανέκδοτες ιστορίες σχετικά με πέντε μεγάλους πρωταγωνιστές της εκδήλωσης (Διαμαντίδη, Αλβέρτη, Μποντιρόγκα, Βράνκοβιτς, Φώτση), για τους οποίους μιλούν πέντε «κολλητοί» τους, με τους οποίους υπήρξαν συμπαίκτες στον Εξάστερο.

Μην χάσετε την Τετάρτη το συλλεκτικό Leoforos.

Εντελώς δωρεάν, αποκλειστικά με την Πράσινη, στις 23 Σεπτεμβρίου.