MEDIA

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (30/03/2016) πρωτοσέλιδα

Εφημερίδες: Διαβάστε τα σημερινά (30/03/2016) πρωτοσέλιδα

Η μετωπική σύγκρουση κυβέρνησης - αντιπολίτευσης το βράδυ της Τρίτης (29/03) στη Βουλή κατά τη διάρκεια της προ ημερησίας διατάξεως συζήτησης για θέματα δικαιοσύνης και διαφθοράς, ξεχωρίζει στα σημερινά (30/03) πρωτοσέλιδα του πολιτικού Τύπου.

Το κάλεσμα του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί και να προχωρήσει σε εκλογές, η αεροπειρατεία που αναστάτωσε όλο τον κόσμο, στην πτήση των Αιγυπτιακών αερογραμμών, η οποία προσγειώθηκε στην Κύπρο και το προσφυγικό με τη συνεχιζόμενη ροή στα νησιά και την «ασφυξία» σε Ειδομένη και Πειραιά, φιλοξενούνται επίσης στις πρώτες σελίδες των πολιτικών εφημερίδων.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των πολιτικών εφημερίδων

Η προτροπή του ΔΝΤ για κλείσιμο της συμφωνίας με πιο χαλαρό πρόγραμμα αλλά και άμεση κινητοποίηση στις μεταρρυθμίσεις και με μέτρα 5,4 δισ. ευρώ, η έρευνα - σοκ του ΕΒΕΑ για το επιχειρηματικό περιβάλλον που θέλει να φτάνουν στο 52% οι επιβαρύνσεις για τις ελληνικές επιχειρήσεις καθώς και το κλίμα πόλωσης που επικράτησε στη Βουλή χθες βράδυ, κυριαρχούν στα πρωτοσέλιδα του οικονομικού Τύπου.

Διαβάστε εδώ τα πρωτοσέλιδα των οικονομικών εφημερίδων

Σχετικές ειδήσεις